Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

22η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου: Ημίωρο ερωτήσεων προ ημερήσιας διάταξης(ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε χθες,09 Σεπτεμβρίου 2019, η 22η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου. Στο ημίωρο προ ημερήσιας
συζήτησης, κυριάρχησε το θέμα της ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου, Στέλιου Δεμερτζίδη, ο οποίος εκλέχθηκε με τον συνδυασμό «Δύναμη Ανανέωσης» του Τρύφωνα Γρομπανόπουλου και ο οποίος στη συνέχεια τοποθετήθηκε από τον δήμαρχο Αμυνταίου,  αντιδήμαρχος για την Δημοτική Ενότητα Φιλώτα.
Οι Κώστας Θεοδωρίδης και Τρύφων Γρομπανόπουλος, επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης «Με συνέπεια και στο Αύριο» και «Δύναμη Ανανέωσης» αντίστοιχα, μίλησαν για αποστασία και κατηγόρησαν τον δήμαρχο Αμυνταίου για προσεταιρισμό του, ως άνω ανεξαρτητοποιηθέντα, δημοτικού συμβούλου.
Ο Κυριάκος Ελευθεριάδης, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αμυνταίου» δήλωσε ότι δεν ασχολείται με τα εσωτερικά των άλλων παρατάξεων και υποστήριξε ότι το ζήτημα της σύμπραξης ή της συμφωνίας «είναι επί της πράξης»
Ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Δεμερτζίδης υποστήριξε ότι είχε ενημερώσει την παράταξη με την οποία εξελέγη, για την πρόθεση του αυτή.
Ο δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης  υπεραμύνθηκε για την επιλογή του υπόψη δημοτικού συμβούλου, ως αντιδημάρχου στη δημοτική ενότητα Φιλώτα,  με το αιτιολογικό της απειρίας των λοιπών δημοτικών συμβούλων της ως άνω δημοτικής ενότητας, της δυνατότητας που παρέχει ο νόμος Κλεισθένη για την αυτοδιοίκηση, σχετικά με τη σύγκληση των παρατάξεων αλλά και της προσπάθειας  του, για διάλογο, για την οποία δεν πήρε απάντηση από τον επικεφαλής του συνδυασμού Τρύφωνα Γρομπανόπουλο.
Δείτε και το σχετικό βίντεο.-














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.