Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των "Μονοπατιών Ειρήνης" στην Τ.Κ. Λεχόβου (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκαν χθες, 27 Οκτωβρίου 2019 στην Τ.Κ. Λεχόβου του δήμου Αμυνταίου. τα εγκαίνια των Μονοπατιών Ειρήνης, ενός πρωτοποριακού έργου
εναλλακτικού τουρισμού, το οποίο αναμένεται να δώσει νέα  πνοή στην περιοχή.
Στα εγκαίνια  παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας, Βασίλης Μιχελάκης, οι βουλευτές Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης και Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα, η Γενική Πρόξενος  του Γερμανικού Προξενείου Θεσσαλονίκης, Σίβυλλα Μπέντικ, ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λεχόβου, Ευάγγελος Στεφανίδης.

Στη συνέχεια στελέχη της εταιρείας, η οποια είχε αναλάβει τον σχεδιασμό και την εκτέλεση του έργου, έδωσαν πληροφορίες στους παρευρισκόμενους, σχετικες με τις διαδρομές.
Τα εγκαίνια τέλεσε ο ιερέας του χωριού Παπά Μενέλαος Σιώκης και   ακολούθησε το κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων από τον δήμαρχο Αμυνταίου και την  Γενική Πρόξενο του Γερμανικού Προξενείου Θεσσαλονίκης.
Τα “Μονοπάτια Ειρήνης”  δημιουργήθηκαν από τη συνεργασία του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών“ “Ο Προφήτης Ηλίας” σε συνεργασία με το Γενικο Προξενειο Θεσσαλονίκης και χρηματοδοτήθηκαν από το Γερμανικό Ταμείο για το Μέλλον.
Ψυχή του εγχειρήματος αυτού υπήρξε ο πρώην προέδρος του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών "΄Ο Προφήτης Ηλίας" και νυν πρόεδρος της Τ.Κ. Λεχόβου Ευάγγελος Στεφανίδης,
Σε επόμενο άρθρο μας θα αναφερθούμε εκτενεστερα στο σπουδαίο αυτό έργο.-





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.