Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Τσίπουρο : Η χημεία πίσω από το εθνικό μας απόσταγμα

Μπορεί αυτή την εποχή τα ρακοκάζανα να παίρνουν φωτιά, αλλά
δεν είναι όλα τα αποστάγματα άξια να μπουν στο ποτήρι μας – Ολα όσα πρέπει να ξέρουμε για τον τρόπο παρασκευής – Τα υλικά...
Η συνέχεια εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.