Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Κωνσταντίνος Σέλτσας στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου: Η αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της δημοτικής επιχείρησης «Ξινό Νερό» έχει ανατεθεί στην εταιρία «Α.Ε. Ιωσηφίδης Ξινό Νερό» (ΒΙΝΤΕΟ)


Δεν γνωρίζω απάντησε ο δήμαρχος Αμυνταίου
Στη χθεσινή, 11 Νοεμβρίου 2019,συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου, τουλάχιστον αμηχανία προκάλεσε στην πλειοψηφία, η
αναφορά του πρώην βουλευτή Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα, για την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της δημοτικής επιχείρησης «Ξινό Νερό», από την νέα διοίκηση, στην εταιρία «Α.Ε. Ιωσηφίδης Ξινό Νερό».
Ο κ. Σέλτσας τόνισε ότι η κοινή γνώμη στο Ξινό Νερό είναι ανάστατη για τα όσα συμβαίνουν στην επιχείρηση και ζήτησε ενημέρωση .
Στην απάντησή του ο δήμαρχος Αμυνταίου  Άνθιμος Μπιτάκης, δήλωσε ότι η καθυστέρηση για την ενημέρωση οφείλεται στο γεγονός ότι τα τελευταία 3,5 χρόνια δεν αναρτώνταν οι αποφάσεις  στο «Διαύγεια» και δεν είχε εικόνα για το τι συμβαίνει στο εργοστάσιο. Μίλησε για κάποια λάθη που μπορεί να έγιναν στη αρχή, αλλά στην συνέχεια διορθώθηκαν. Αναφέρθηκε σε δύο συνεδριάσεις που θα γίνουν στο αμέσως επόμενο διάστημα, εκ των οποίων η μία «κεκλεισμένων των θυρών» (!).
Δήλωσε ότι δεν γνωρίζει για τη διάθεση των προϊόντων της επιχείρησης , στην εταιρία «Α.Ε. Ιωσηφίδης Ξινό Νερό» και ότι αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, δεν μπορεί να γίνει αποκλειστική διάθεση χωρίς  διαγωνισμό.-



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.