Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Ευχαριστήριο του Νηπιαγωγείου Φιλώτα (ΦΩΤΟ)

 Στο πλαίσιο του προγράμματος  <<Αγωγή Υγείας μέσω του Σχολείου, της Οικογένειας, της Κοινότητας >> της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος ,
σήμερα Τετάρτη  11/12/2019 η νοσηλεύτρια Θεολογίδου Ειρήνη, αντιπρόσωπος του 2ου Π.Τ. της ΕΝΕ, παρουσίασε το 1ο μέρος του προγράμματος  ‘Πρόληψη και Αγωγή Υγείας για Γονείς και Εκπαιδευτικούς-Πρώτες Βοήθειες- Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση ‘ , στον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Φιλώτα ύστερα από πρόσκληση της Διευθύντριας κ.α. Πουλεκάκη Κατερίνας.
  Η ενημέρωση περιλάμβανε θεωρητική κατάρτιση και επίδειξη με πρόπλασμα και ειδικό εξοπλισμό πρώτων βοηθειών, δίνοντας την δυνατότητα στο κοινό να συμμετάσχει στην αντιμετώπιση καταστάσεων όπως: Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση με χρήση Αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, θέση ανάνηψης, κλήση των υπηρεσιών υγείας κ.λ.π.
  Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες, με την εθελοντική συμμετοχή της κοινοτικής νοσηλεύτριας και στο τέλος δόθηκε βεβαίωση παρακολούθησης από την ΕΝΕ.
  Ευχαριστούμε πολύ την νοσηλεύτρια κ Ειρήνη Θεολογίδου, για την εθελοντική συμμετοχή της, την υπομονή και την κατανόηση που επέδειξε, που αποδεικνύει για άλλη μια φορά, ότι όταν φορείς υγείας, σχολείο και γονείς συνεργάζονται, μπορούν να γίνουν σημαντικά βήματα, στον τομέα της ενημέρωσης, πρόληψης και πρακτικής άσκησης, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη η κοινωνία μας και οι πολίτες της.
  Ευχαριστούμε ακόμα τον Ερυθρό Σταυρό για το πρόπλασμα που μας δάνεισε, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, το διδακτικό προσωπικό του νηπιαγωγείου και όλους τους συμμετέχοντες για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθειά τους!! Ευχόμαστε στο δεύτερο μέρος να ευαισθητοποιηθούν και να συμμετάσχουν ακόμη περισσότεροι.
Με εκτίμηση
Η προϊσταμένη
Πουλεκάκη Κατερίνα







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.