Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Επιστολή που αφορά τους εργαζόμενους στο Κέντρο φυσικής αποκατάστασης Αμυνταίου Φλώρινας αλλά και τους κατοίκους των περιοχών Φλώρινας- Αμυνταίου

Πριν μερικές μέρες έγραψα ένα σχόλιο σε προφίλ σελίδας με φιλοζωικό περιεχόμενο και ούτε λίγο ούτε πολύ με εκφράσεις συναισθηματικής
παρόρμησης(για τα ζώα εξέθεσα με γενικότητες την προσωπικότητα των κατοίκων των περιοχών Φλώρινας-Αμυνταίου αλλά και των  εργαζομένων στο ΚΕΦΙΑΠ που αποτελούν και αυτοί κομμάτι αυτών των περιοχών.
        Λάθος μου μεγάλο και ατόπημα που με κάνει να νιώθω άσχημα ζητώντας μια μεγάλη συγγνώμη, ειδικά από τους εργαζόμενους όλους!(νοσηλευτές ,φυσιοθεραπευτές ,ιατρούς ,λογοθεραπευτές, ψυχολόγο, προσωπικό καθαριότητας, κουζίνας).Το ότι η ενέργεια αυτή δεν είχε αποδέκτες σε καμία περίπτωση τους εργαζόμενους στο ΚΕΦΙΑΠ δεν θα ήθελα να αποτελέσει δικαιολογία από την πλευρά μου. Λάθος τρόπος έκφρασης; Εκφράσεις χωρίς διευκρινήσεις; Έπρεπε να είμαι σαφής για ποιους συγκεκριμένα έπρεπε να μιλήσω(προφανώς αυτούς που κακοποιούν ζώα).

Ότι γράφω είναι για τον δικό μου εξαγνισμό ψυχικής εξιλέωσης και λύτρωσης απέναντι σε όλους αυτούς που δεν έχω τίποτα απέναντί τους που όμως τους πλήγωσε την αξιοπρέπεια και έχουν δίκιο, χωρίς εσκεμμένη πρόθεση και δόλο.
      Το ότι ‘’κάποια στιγμή θα μιλήσω αφορούσε σχόλια για την κατάσταση που υπάρχει σε όλη τη χώρα σχετικά με τα ζώα και την μεταχείριση τους και απλά εκείνη τη στιγμή. Θεώρησα ότι δεν έπρεπε να εκθέσω τους ανθρώπους-εργαζόμενους στο ΚΕΦΙΑΠ ούτε να ανοίξω αντιπαράθεση της στιγμής με κάποιον όμως αυτό λειτούργησε τελικά εναντίον μου και είναι μεγάλη ήττα για μένα.
       Θέλω όμως να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου για τη φροντίδα που ως ασθενής τελικά εδώ και πέντε μήνες, δέχθηκα την βοήθεια και την ανθρωπιά από όλους εδώ στο ΚΕΦΙΑΠ.
         Φεύγοντας  θα ήθελα να περάσω το μήνυμα ως ασθενής στην αποκατάσταση ότι, εδώ στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου γίνεται πραγματική δουλειά για την ίαση και την αποκατάσταση των ασθενών.
        Θα τολμούσα να πω γιατί το έζησα, ότι γίνεται πιο συστηματική δουλειά αντιμετώπισης περιστατικών ακόμη και από εκείνων του ιδιωτικού φορέα, με σε πολλές των περιπτώσεων άριστα αποτελέσματα.

      Φεύγω με τις πιο καλές εντυπώσεις από εδώ, συνιστώ το ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου και μακάρι να υπήρχαν και άλλα στην Ελλάδα διότι είναι το μοναδικό εν λειτουργία με τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων αλλά και της διοίκησης του νοσοκομείου Φλώρινας. Ευχαριστώ δημόσια το προσωπικό του ΚΕΦΙΑΠ, τον διευθυντή του και τον διοικητή αλλά και τους ορθοπεδικούς του νοσοκομείου Φλώρινας για την συμπαράσταση τους στο πρόσωπό μου.
                                                                                                     Κώστας Μαυροματιανός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.