Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Η αγωνία του προέδρου της Τ.Κ. Ξινού Νερού για το μέλλον της δημοτικής επιχείρησης “Ξινό Νερό”


Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν μια εβδομάδα καταιγιστικων εξελίξεων
για την επιχείρησή ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ και κατά συνέπεια για το ίδιο το χωριό μας.
Στο Δ. Σ Αμυνταίου που πραγματοποιήθηκε στις 3/2/20 ελήφθη απόφαση τροποποίησης της σύνθεσης του Δ. Σ της επιχείρησης με τον Δήμαρχο Αμυνταίου να θέτει εαυτόν επικεφαλής του Δ. Σ και να απομακρύνει στελέχη μέχρι χτες συνεργάτες του.
Μια απόφαση που μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους αφορμή της οποίας στάθηκε η απόφαση των περιφερειακων οργάνων ελέγχου Νομιμότητας να ακυρωθεί η απευθείας ανάθεση εμπορίας των προϊόντων του ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ προς τον κ. ιωσηφιδη.
Ο Κ. Μπιτακης αφού απευθύνθηκε με ερώτημα σχετικός στη περιφέρεια συμμορφωνετε με τις αποφάσεις τις, οπότε ο Δήμαρχος παίρνει ο ίδιος τα ινία του εργοστασίου στα χέρια του με σκοπό την διαφάνεια και τη Νομιμότητα του.
Κατά το διάστημα αυτό θα μεσολαβήσει η εκδήλωση της κοπής της πίτας της Ν Δ στο Αμύνταιο, στο ξενοδοχείο του κ ιωσηφιδη με εκλεκτό προσκεκλεμενο, τον επιστήθιο φίλο του πρώην Δημάρχου υπουργό Κ Αδωνη Γεωργιάδη. Στη εκδήλωση αυτή, μέσα από καταγεγραμμενα video τα οποία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας γίναμε μάρτυρες εμετικων αποκαλύψεων του κ Γεωργιάδη γνωστού στις ακροδεξιες του απόψεις.
Τι ισχυρίστηκε ο Κ Γεωργιάδης? Προέβη στην κυνική ομολογία ότι με δική του βοήθεια εξελέγη Δήμαρχος ο κ Μπιτακης, για το λόγο αυτό του είναι υπόχρεος και πρέπει να του το ανταποδώσει με ευνοϊκή μεταχείριση στην επένδυση του επιχειρηματία φίλο του κ ιωσηφιδη, στο ΞΙΝΟ ΝΕΡΌ.
Δεν δίστασε μάλιστα να απειλήσει δημοσίως αξιωματούχους και κρατικούς λειτουργούς που φρεναραν αυτή την επένδυση, με ακυρωτικη απόφαση. Προκειτε ξεκάθαρα για ωμή πολιτική παρέμβαση στα του Δήμου Αμυνταίου που μας ανακαλεί εποχες επταετίας και μεθόδους παρακράτους.
Ο κύριος ιωσηφιδης αφού έχει δεχτεί χαστούκι επιβολής Νομιμότητας για τα ανομα συμφέροντα του και τα μεγαλοπνοα σχέδια υφαρπαγης της περιουσίας του χωριού μας επιστρατεύει το τελευταίο όπλο που διαθέτει φέρνει στο Αμύνταιο τον ακροδεξιο κολλητό του (και πρώην σύντροφο του στο ΛΑ. ΟΣ) υπουργό να απειλήσει θεούς και δεμονες για εξυπηρέτηση των σκοπών του. Εμείς ως κοινότητα ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ παρακολουθούμε στενά και με αγωνία αυτό το θέατρο του παραλόγου που τελειτε για εμας χωρίς εμάς και καταδικάζουμε απεριφραστα αυτές τις φασιστικές πρακτικές του σουλτάνου και της παρέας του.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κύριο ιωσυφιδη και τους παρατρεχαμενους του ότι το ΞΙΝΟ ΝΕΡΌ ως χωριό εκτός από το καταπληκτικό φυσικό ανθρακούχο νερό διαθέτει και την πλουσιότερη και πιο περήφανη ιστορία στην περιοχή. Ένα χωριό με σπουδαία δημοκρατική διαδρομή, μέσα από συμμετοχή σε αγωνες και μάχες αυτοδιάθεσης και αυτοτελειας .
Οι κάτοικοι του απογωνοι ανθρώπων που έδωσαν το αίμα τους αναντια σε καθεστώτα ολοκληρωτισμου, δεν πρωτιθονται να σκηψουν το κεφάλι σε wannabe φεουδαρχες οι οποίοι χωρις όρους καί με αθεμητες - μαφιοζικες- μεθόδους, θα προσπαθήσουν να μας επιβληθούν. Στέλνουμε βροντερο μήνυμα, ότι το ανεκτίμητης αξίας προϊόν μας, θα διατήρησει με κάθε τρόπο τον δημοτικό και κοινωνικό του χαρακτήρα και αποφάσεις για την εκμετάλλευση θα παίρνουν οι κάτοικοι του χωριού μας μέσα από συνομες και καθόλα υγιείς διαδικασίες.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ. Κ ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΓΚΙΟΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.