Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Καταιγιστικές εξελίξεις για τη δημοτική επιχείρηση "Ξινο Νερό" στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)


Νέο διοικητικό συμβούλιο στη μονομετοχικη
 επιχείρηση Ξινό Νερό  του δήμου
Εν μέσω φημών σχετικά με τα συμβαίνοντα  στην μονομετοχική επιχείρηση Ξινό Νερό  του δήμου, συνήλθε σήμερα, 03 Φεβρουαρίου 2020, σε
τακτική συνεδρίαση το  δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου, με μοναδικό θέμα τον  Ορισμό νέας σύνθεσης Διοικητικού Συμβουλίου «ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρείας.
Με την έναρξη της συζήτησης το λόγο έλαβε ο δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης, ο οποίος στην γραπτή  εισήγηση του, που διάβασε ο ίδιος, ανέφερε την  πλήρη διαφωνία του με τον πρώην πλέον πρόεδρο της Ξινό Νερό" κ. Γεώργιο Τσιρώνη σε σοβαρά θέματα της εταιρείας, με αποτέλεσμα τον κλονισμό της εμπιστοσύνης  του, στο πρόσωπό του.
Στο σημείο αυτό ο δήμαρχος δεν μπόρεσε να συνεχίσει την εισήγησή του, εξαιτίας συγκινησιακής φόρτισης, και τη συνέχισε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Χρήστος Θωμαΐδης.
Θα πρέπει να τονιστεί πως ο κ. Μπιτάκης δήλωσε πως είναι υπέρ της επένδυσης και του εκσυγχρονισμού του εργοστασίου όπως και κάθε επένδυσης , αλλά με κανόνες.
 Από τη πλευρά της μειοψηφίας μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ιωάννης Νάτσης, ο οποίος ζήτησε από το προεδρείο σαφείς απαντήσεις για τα τεκταινόμενα.
Ολιγόλεπτη και σχετική με το θέμα τοποθέτηση έκανε και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φώτιος Σαπαρδάνης και φυσικά οι επικεφαλής της μειοψηφίας κ.κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης  και Τρύφων Γρομπανόπουλος         
Με απόφαση του προέδρου του Δ.Σ. δεν  υπήρξε συζήτηση ούτε τοποθετήσεις επί του θέματος, παρά μόνο η σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.
Το νέο διοικητικό  συμβούλιο της Μονομετοχικής εταιρίας έχει ως εξής:
Άνθιμος Μπιτάκης, πρόεδρος
Λάζαρος Σαββίδης του Ελευθερίου
Χαράλαμπος Κουκούλας το Πέτρου,
Λαμπρινή Στρατάκη του Διονυσίου
Μπάση Μαγδαληνή του Μιχαήλ
Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης
Ελισάβετ             Κούγια
Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Τρύφων Γεώργου, Ιορδάνης Μπάντης  και Σπυρίδων Τσαχειρίδης, δηλωτικό  της βαθιάς κρίσης, που μαστίζει τον  συνδυασμό του δημάρχου.
Τη συζήτηση παρακολούθησαν  με μεγάλο ενδιαφέρον, πολλοί δημότες οι οποίοι είχαν κατακλύσει την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.-

   







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.