Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο πρώτος αγώνας τοξοβολίας Κλειστού Χώρου της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας, ΄΄Indoor LYNX February 2020΄΄ (ΦΩΤΟ)

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο
 Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας τοξοβολίας Κλειστού Χώρου της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας,  ΄΄Indoor
LYNX February 2020΄΄ την 16-2-2020 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας. Ήταν μια συνδιοργάνωση της Λέσχης μας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, του Δήμου Φλώρινας και της Π.Ε. Φλώρινας. Αγωνίστηκαν 87 αθλητές οι οποίοι κάλυψαν  τις διαθέσιμες συμμετοχές.
Από την ΣΑΛ Φλώρινας συμμετείχαν δεκαοχτώ αθλητές, ενώ είχαμε παρουσίες από συλλόγους της Έδεσσας, της Κοζάνης, της Θεσσαλονίκης της Κατερίνης, του Βόλου, των Ιωαννίνων και της Αθήνας.
Το μοναδικό χρυσό μετάλλιο για την Λέσχη μας το κατέκτησε η μικρή μας ΑΛΕΥΡΙΔΟΥ Ελένη η οποία κατατάχθηκε στην 1η θέση, στον πρώτο της αγώνα  στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο Παγκορασίδων Β΄.
Η ΓΚΛΛΑΦΤΣΕ Σοφία κατατάχθηκε στην 2η θέση επίσης στον πρώτο της αγώνα και απέσπασε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο Παγκορασίδων. Επίσης την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο κέρδισε και η ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Ερη στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο  Κορασίδων.
Τις μικρές ηλικίες συμπλήρωσε η κατάκτηση της 3ης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου από τον ΗΛΙΑ Αλέξανδρο στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο  Παίδων.
Στην ίδια κατηγορία κατάλαβαν την 4η,5η, και 6η θέση ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Αχίλλειος, ο ΣΤΑΥΡΟΥ Δημήτριος και ο ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ Ευάγγελος αντίστοιχα, με τους δύο τελευταίους να αγωνίζονται πρώτη φορά.
Η ΣΥΓΚΕΛΑΚΗ Αντιγόνη, στον πρώτο της αγώνα στην κατηγορία Ολυμπιακό τόξο Νεανίδων Β’ κατηγορίας ανέβηκε στο 3ο  σκαλί του βάθρου και απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο.
Η ΣΙΚΟΥ Άννα αγωνίστηκε στην κατηγορία Ολυμπιακό τόξο Νεανίδων Α’ κατηγορίας και κατατάχθηκε στην 3η θέση και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο. Ομοίως και ο ΣΙΣΚΟΣ Ιωάννης στην αντίστοιχη Εφήβων Α’ κατηγορίας κατάλαβε την 3η θέση και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.
Στις κατηγορίες των μεγαλύτερων ηλικιών ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Σωτήριος κατατάχθηκε στην 2η θέση στην κατηγορία, αναπτυξιακού χαρακτήρα, INSTICTIV και κέρδισε το αργυρό μετάλλιο, ενώ η ΒΟΓΛΗ Νικολέτα στην επίσης αναπτυξιακού χαρακτήρα κατηγορία LONG BOW γυναικών αγωνίστηκε χωρίς συναγωνισμό αλλά  συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία.
Σε ότι αφορά τις  άλλες συμμετοχές της Λέσχης μας, στην κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Γυναικών  Β’ (18m) η ΚΕΣΙΔΟΥ Άννα κατατάχθηκε στην 4η θέση, η  ΤΣΩΤΣΟΥ Ελένη στην 10η θέση και  η ΜΠΑΖΟΠΟΥΛΟΥ Δήμητρα στην 12η   θέση.
Στην κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Ανδρών Β’ (18m) ο ΠΑΠΟΥΤΖΗΣ Λάζαρος κατατάχθηκε στην 8η θέση, ο ΜΠΟΣΔΕΛΕΚΙΔΗΣ Παντελής στην 9η και  ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σταύρος στην 11η θέση.
Το ΔΑ.Σ.:
- Συγχαίρει όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή και τις επιδόσεις τους.
- Εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλη ΓΙΑΝΝΑΚΗ για την ανταπόκρισή του στη συνδιοργάνωση του αγώνα και στην Κυρία ΡΟΖΑ Βαλίνα των Λιγνιτωρυχείων Αχλάδας για την υποστήριξή της.
- Επίσης θερμές ευχαριστίες εκφράζει στις επιχειρήσεις coffee Brown, coffee train, παντοπωλείο Μπέλλης Γιώργος, Rivo, Αέροινο, Αποσπερίτης, Personal studio  Ioannoy και το Τεχνικό Γραφείο Νίκος Κωνσταντινίδης  για τη συνδρομή τους στον  αγώνα.
Τέλος ως πρόεδρος της ΣΑΛ Φλώρινας θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον ΜΑΡΓΑΡΗ Κωνσταντίνο για την επιμέλεια της διοργάνωσης μέχρι την υλοποίησή της και όλους τους αθλητές και τους γονείς που βοήθησαν στην εγκατάσταση του αγωνιστικού χώρου και στην αποκατάστασή του μετά την λήξη του αγώνα.


Για το Δ.Σ.
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.