Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Στο χειμερινό προπονητικό Καμπ στο Περτούλι Τρικάλων συμμετείχε ο αθλητικός σύλλογος του Αμυνταίου Oxygen Budokai

    Ο αθλητικός σύλλογος του Αμυνταίου Oxygen Budokai  τηρώντας το πρόγραμμα της οργάνωσης WKB Hellas, συμμετείχε για ακόμη μια φορά στο
διάσημο πλέον προπονητικό Καμπ το οποίο πραγματοποιήθηκε για ένατη συνεχή χρονιά, στο Περτούλι Τρικάλων , στις 7-8-9 Φεβρουαρίου με τεράστια συμμετοχή από συλλόγους από την Ελλάδα. Στο Καμπ αυτό , το οποίο πλέον έχει λάβει διεθνή αναγνώριση και έρχονται δάσκαλοι και μαθητές από πολλές χώρες της Ευρώπης, οι αθλητές προπονούνται στη φύση αλλά και στη σάλα του ξενοδοχείου που μας φιλοξενεί μαζί με αναγνωρισμένους δασκάλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό με σκοπό να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στην αγαπημένη τους πολεμική τέχνη το Kyokushin Budokai.
Στο φετινό Καμπ οι δάσκαλοι που ήρθαν από το εξωτερικό διαπίστωσαν για άλλη μια φορά το ανεβασμένο επίπεδο των Ελλήνων αθλητών και έμειναν άφωνοι από την όρεξη και την προσήλωση τους, αφού δεν τους πτόησε το βαρύ πρόγραμμα των προπονήσεων.
  Οι αθλητές του Oxygen Budokai Fighters παρακολούθησαν όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων και φυσικά απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια για την προσήλωση και τον σεβασμό που δείχνουν απέναντι σε όλους τους άλλους συμμετέχοντες, αθλητές και εκπαιδευτές, και έθεσαν νέους στόχους για τα πρωτάθληματα που ακολουθούν.
 Πρώτος Σταθμός το πρωτάθλημα στις 7 Μαρτίου στη πόλη Giurgiu στη Ρουμανία και στη συνέχεια στις 5 Απριλίου στο κύπελλο Ελλάδας στη Καλαμπάκα. Βροντερό παρων  όμως θα δώσει το Oxygen και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στις 16-17 Μαϊου στην Πολτάβα τις Ουκρανίας. Όλες αυτές οι συμμετοχές όμως είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται μέσα στη σχολή, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους Ιωαννίδη Κωνσταντίνου, αναγνωρισμένου από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, και έχουν σαν αποτέλεσμα οι αθλητές μας να είναι πλέον υπολογίσιμες δυνάμεις στις κατηγορίες τους.
 Σε αναμονή των αποτελεσμάτων λοιπόν με όρεξη , συνεχίζονται οι προπονήσεις με δίψα για μάθηση και πολύ αγάπη γι'αυτό το δύσκολο και σκληρό άθλημα . Kyokushin Budokai. Έρχονται όσοι θέλουν, με μένουν όσοι αντέχουν.--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.