Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου τα θλιβερά γεγονότα της 26.10.2020

 

Τα γεγονότα , τα οποία συνέβησαν κατά την 19η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου, μόνο θλίψη και οργή μπορούν να προκαλέσουν

σε κάθε  δημότη αυτού του δήμου.

Και εξηγούμαι.

Δημοτικοί  σύμβουλοι, με πολυετή θήτευση στα αυτοδιοικητικά  έδρανα,  αψηφώντας τις εκκλήσεις του προέδρου του σώματος, για τη διεξαγωγή της συζήτησης με βάση τον κανονισμό, προσπάθησαν με φωνασκίες και αυθαίρετες παρεμβάσεις να επιβάλουν τις απόψεις τους.

Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί  πλήρως στο ρόλο του, λαμβάνοντάς ενδεχομένως σκληρές  αποφάσεις, προβλεπόμενες  από τον κανονισμό, για τους αντιδρώντες, προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η  συζήτηση.

Ελπίζουμε πως στις προσεχείς συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου  θα αρθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων , ώστε  αυτές να διεξάγονται ομαλά .

Τέλος παραθέτω τα θέματα που συζητήθηκαν στην θορυβώδη συνεδρίαση.

1. Παροχή οδηγιών ψήφου στον Δήμαρχο, για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης  της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της ΞΙΝΟ-ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕ  ΟΤΑ.

2. Έγκριση νομικών ενεργειών ως προς την άσκηση της υπ’ αριθμ. Ε2304/2020  αίτησης ακυρώσεως ενώπιον του ΣτΕ. – Διαπίστωση έλλειψης αναγκαίων  αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου για τη σύναψη συμβάσεων της Ξινό Νερό  ΟΤΑ Α.Ε. με την ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ Α.Ε. – Απαιτούμενες ενέργειες. – 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.