Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Επεισοδιακή η χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Αμυνταίου για την ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΞΙΝΟ-ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕ ΟΤΑ

Πραγματοποιήθηκε χθες, 26 Οκτωβρίου 2020, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου η 19η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού

συμβουλίου (Δ.Σ.) Αμυνταίου με τα εξής  δύο θέματα:

1. Παροχή οδηγιών ψήφου στον Δήμαρχο, για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης  της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της ΞΙΝΟ-ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕ  ΟΤΑ.

2. Έγκριση νομικών ενεργειών ως προς την άσκηση της υπ’ αριθμ. Ε2304/2020  αίτησης ακυρώσεως ενώπιον του ΣτΕ. – Διαπίστωση έλλειψης αναγκαίων  αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου για τη σύναψη συμβάσεων της Ξινό Νερό  ΟΤΑ Α.Ε. με την ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ Α.Ε. – Απαιτούμενες ενέργειες.

Κύριο χαρακτηριστικό της συνεδρίασης υπήρξε η σφοδρή αντιπαράθεση του δημάρχου με την ομάδα των πέντε από τους εννιά  δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του (Τρύφων Γεώργου, Σπύρος Τσαχειρίδης, Θεοχάρης Αντωνιάδης, Πέτρος Τόμου και Κυριάκος Κύρκου) που αντέδρασαν  στην καταγγελία  της σύμβασης , η οποία προέβλεπε την ανάθεση της διακίνησης των εμπορευμάτων της δημοτικής επιχείρησης  στην εταιρεία Ιωσηφίδης Ξινό Νερό Α.Ε., με επαχθείς όρους κατά την άποψη του πρώτου.

 Τελικά τα δύο θέματα εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία

Περισσότερα σε επόμενο άρθρο μας.

Δείτε το σχετικό βίντεο.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.