Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Επιστολή του συνδυασμού «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ του ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ» σχετικά με την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την δημοτική επιχείρηση Ξινό Νερό

 

Προς: Δημοτικό Συμβούλιο

Υπόψη Δήμαρχο Αμυνταίου Μπιτάκη Α.

Κοιν. : Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Αμυνταίου, ΜΜΕ του Δήμου Αμυνταίου

 

Κύριε Δήμαρχε,

   Πριν από ένα χρόνο το διοικητικό συμβούλιο της  ΞΙΝΟ-ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α. (το οποίο είχατε ορίσει εσείς) πήρε κάποιες αποφάσεις όσον αφορά την εμπορική πολιτική σε όλα τα επίπεδα. Τις οποίες αποφάσεις επικυρώσατε προσωπικά εσείς ως γενική συνέλευση με παρουσία συμβολαιογράφου.

   Αναρωτιόμαστε  εύλογα εμείς όπως και κάθε πολίτης του Δήμου Αμυνταίου , όπως θα έπρεπε να έχουν αναρωτηθεί  και οι 24 Δημοτικοί Σύμβουλοι που παρίστανται στην συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου  στις  26 Οκτωβρίου 2020 για το συγκεκριμένο θέμα.  Γιατί δεν φέρατε τις αποφάσεις αυτές για έγκριση στο Δημοτικό συμβούλιο όπως κάνετε τώρα; Γιατί πριν από ένα χρόνο το Δημοτικό Συμβούλιο δεν ήταν το ανώτερο όργανο; Γιατί πριν από ένα χρόνο ο Δήμαρχος έκανε ότι ήθελε και δεν << εντέλλετω >> από το Δημοτικό Συμβούλιο;

   Κύριε Δήμαρχε, πριν από ένα χρόνο με την ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ Α.Ε. υπογράψατε και επικυρώσατε ως γενική συνέλευση μια σειρά από εμπορικές συμφωνίες, τις οποίες φέρατε επιλεκτικά στο Δημοτικό Συμβούλιο . Εμπορικές συμφωνίες  οι οποίες θίγουν τα συμφέροντα του Δήμου, τα συμφέροντα της ΞΙΝΟ-ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α. αλλά και τα συμφέροντα των πολιτών του Δήμου στο σύνολο τους.

   Ήταν η προεκλογική πολιτική σας συμφωνία ώστε να αρπάξετε την καρέκλα του Δημάρχου όπως και προεκλογικά τονίζαμε στο debate που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου.

   Ήταν η προεκλογική σας συμφωνία με τον κύριο Ιωσιφίδη ώστε να χρηματοδοτήσει τον προεκλογικό σας αγώνα και να τοποθετήσει στον συνδυασμό σας ως υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους ανθρώπους του περιβάλλοντος του ,που και σήμερα ακόμα , ως εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι υπερασπίζονται τα συμφέροντα του  και σας καταλογίζουν ανοιχτά την ευθύνη μη τήρησης της προεκλογικής συμφωνίας .

   Κύριε Δήμαρχε , με όλα αυτά που έχετε υποσχεθεί και έχετε πράξει μέχρι σήμερα, έχετε οδηγήσει το εργοστάσιο αλλά και συνολικά τον Δήμο Αμυνταίου σε μια αδιέξοδη κατάσταση εις βάρος της ανάπτυξης του Δήμου μας, η οποία επιβάλλεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά  , αλλά και την ομαλή λειτουργία του Δήμου στο σύνολο της ώστε να διευκολύνεται η ζωή των πολιτών .

   Κύριε Δήμαρχε , είστε υποχρεωμένος να φέρετε όλες τις συμβάσεις που έχετε υπογράψει και έχετε επικυρώσει με απόφαση γενικής συνέλευσης με την ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ Α.Ε. στο Δημοτικό Συμβούλιο. Επίσης , θα πρέπει να μας ενημερώσετε για τις δικογραφίες που έχουν στηθεί σε βάρος του Δήμου αλλά και του Δημάρχου με αφορμή τη μη τήρηση των παραπάνω συμφωνιών.        

   Αφού λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο γνώση για το σύνολο των συμφωνιών αλλά και των δικαστηρίων που έχει να αντιμετωπίσει και δεδομένου ότι έχετε χάσει την εκλογική σας πλειοψηφία πρέπει να πράξετε αναλόγως  σεβόμενος πρωτίστως τον εαυτό σας , το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και του πολίτες του Δήμου Αμυνταίου.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                         ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ                            ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  

«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ του ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ»


Αμύνταιο, 30-10-2020


1 σχόλιο:

  1. -Αλήθεια πόσο … χρειάζεται κανείς για να γενεί Πυθία !
    -Σαν νέος αρχηγός πολλά υποσχόμενης παράταξης δεν θα πρέπει να σου ξεφεύγουν τα γεγονότα, θα πρέπει να τα παρακολουθείς με μεγαλύτερη προσοχή και εσύ και η παρέα σου.
    - Σας λέει κάτι η ΑΔΑ_ΩΙΣΞΟΞ3Ξ-3Η6, αφού την διαβάσετε τα ξαναλέμε, να έχουμε όμως και κάτι για να γενούμε πετυχημένες Πυθίες; ε; τι λες;
    -Όσο για την χρηματοδότηση του εκλογικού αγώνα από τον φίλο σου Μάκη, βρες κανέναν που να έχει δει από αυτόν μια τρύπια δεκάρα και πάλι τα λέμε, άλλωστε όπως λένε στα καφενεία δεν υπάρχει μία σ’ αυτόν, αφού χρωστάει και της Μιχαλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.