Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Ευχές του Προέδρου και του Δ.Σ. του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας» για το Νέο Έτος

Η καθιερωμένη εκλογοαπολογιστική συνέλευση αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά του COVID-19

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας» με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων και

της πρωτοχρονιάς εύχονται οι φετινές  γιορτές να φέρουν αγάπη, χαρά, ευτυχία και πρωτίστως υγεία σε όλον τον κόσμο. Λόγω των δύσκολων συγκυριών που διανύουμε όλοι μας, σας απολογούμαστε για τη μη έκδοση της διμηνιαίας εφημερίδας «Τα Νέα του Λεχόβου». Ευελπιστούμε με το νέο έτος να επανέλθουμε στην κανονικότητα και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα μέγιστα για τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η καθιερωμένη εκλογοαπολογιστική συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για τις 6 Ιανουαρίου 2021, αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά του COVID-19.  Κύριο μέλημα όλων μας είναι η προάσπιση της δημόσιας υγείας, γι αυτό και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για τον ορισμό νέας ημερομηνίας όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Τέλος, οι προετοιμασίες για τις επετειακές εκδηλώσεις των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου  έχουν ανασταλεί καθώς δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα υπάρξει η δυνατότητα υλοποίησής τους το προσεχές έτος.

Με τιμή,

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.