Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Εκδηλώσεις Mνήμης στην Τ.Κ. Αετού δήμου Αμυνταίου

 

Με τρόπο λιτό και υπό τους αυστηρούς υγειονομικούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας τελέστηκε σήμερα Κυριακή 28 Μαρτίου 2021, στην Τοπική

Κοινότητα Αετού του Δήμου Αμυνταίου, το Ετήσιο Μνημόσυνο για την 77η Επέτειο της Εκτέλεσης των Κατοίκων του Δήμου Αμυνταίου από τα Γερμανικά Στρατεύματα Κατοχής. Σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Πάνδημος Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Αετού, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση Στεφάνων στο Ηρώο των Εκτελεσθέντων. Στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου Μπιτάκης Άνθιμος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αετού Γκιουλέκας Κώστας καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.





1 σχόλιο:

  1. Αγαπητε Λεχοβιτη,
    Συμβουλευτικά σας προτείνω να μας ενημερώνετε οχι μονο για την αναγγελία του Δημ.Συμβ. και των θεμάτων του αλλά και το τι αποφασίσθηκε σε αυτό εκ των υστέρων.
    Η παρουσία και το εργο σας είναι πολύ σημαντικό στην ενημέρωση μας και όχι μόνο να διατελείτε φερέφωνο του κάθε Θεσμού για την επικοινωνιακή πολιτική του.
    Συγκεκριμένα θα θέλαμε να μάθουμε τι και τι δεν ψηφίσθηκε και ποιοι το ψήφισαν και ποιοι όχι.
    Σε μια περιοδο που τα Δημ.Συμβ. γινονται εν κρύπτω ο ρολος σας οφείλει να είναι αναβαθμισμένος. Μην γίνεστε εργαλεία του κάθε περιστασιακού Δημάρχου, Συμβούλου Δήμου, Περιφέρειας και Βουλευτών.
    Την ενημέρωση ζητάμε που όπως φαίνεται μόνο εσείς δύναστε να μας δωσετε.
    Αλιγνίτιστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.