Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Γιατί εμβολιάστηκα κατά του κορονοϊού ή covid-19

Μετά από ένα και πλέον έτος από την εμφάνιση του κορονοϊού ή  covid-19, παρουσιάστηκαν από  φαρμακευτικές εταιρίες εμβόλια,

ικανά να σταματήσουν την περαιτέρω θανατηφόρα πορεία του.

Όταν λοιπόν η Πολιτεία  ανακοίνωσε την έναρξη των εμβολιασμών για την ηλικία μου, έκλεισα αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη, τις προτεινόμενες από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του αρμόδιου υπουργείου, ημερομηνίες. Δηλαδή έκανα το αυτονόητο. 

Την Μεγάλη Δευτέρα λοιπόν, έκανα και τη δεύτερη δόση του εμβολίου και  πλέον θεωρώ ότι  επιστρέφω στη κανονικότητα. Μια κανονικότητα η οποία διαταράχθηκε βίαια όταν ο κορονοϊός μπήκε απρόσμενα στη ζωή μου, όπως και στη ζωή όλων μας. Που όλο αυτό το διάστημα με έχει αποκόψει από το κοινωνικό ιστό και με κάνει να βλέπω με καχυποψία κάθε συνάνθρωπό μου.

 

ΥΓ.1 Μετά τον εμβολιασμό μου επέστρεψα  στο σπίτι μου, χωρίς καμία παρενέργεια  μέχρι σήμερα.

ΥΓ.2 Εκπλήσσομαι ευχάριστα όταν πληροφορούμε ότι ξεπέρασαν τις  200.000  οι νέοι ηλικίας 30-39 ετών, που έκλεισαν  ραντεβού για  εμβολιασμό, σε ένα 24ωρο.

ΥΓ.3 Λυπούμαι όταν διαβάζω στον τύπο ότι οι μεγάλες ηλικίες , στις οποίες κυρίως απευθύνεται το εμβόλιο, έχουν ποσοστά εμβολιασμού από 43%(!)  έως 78% (!). Οι υπόλοιποι τι περιμένουν;

lexovitis



1 σχόλιο:

  1. Δυστυχως φιλε Στεργιο, οταν τον 21 αιωνα, υπαρχουν ανθρωποι, που ακουνε, και διαβαζουν, και συμβουλευονται,αστρολογους, και χαρτοριχτρες, και καφετζουδες,και παραμυθατζηδες,και μαγους, και παπαρολογους, καθε ειδους,αι ποιοτητας,επομενο ειναι, να αμφισβητουν τη καθαρη επιστημη,που ειναι εχθρος, ολου αυτου, του σαχλοθολου συμπαντος..Η συνομωσιολογια,ειναι πολυ πιο ευπεπτη,ευκολοκαταπινομενη, και νοστιμοτερη τροφη..Κατι σαν πιτογυρο,με μπολικο κρεμυδι, μουσταρδα και κετσαπ......Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.