Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

ΥΒΡΕΙΣ κου ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ

 

Οι κατά καιρούς ύβρεις του Σταµάτη Κραουνάκη προς τον πρόεδρο και τα  στελέχη της Νέας ∆ηµοκρατίας είναι γνωστές. Ως τελευταία του

κατορθώµατα  θεωρούσαµε την επίθεση του στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη για τη µουσική  περιοδεία της επάνω σε ένα φορτηγό, εν µέσω covid, στην Αθήνα και το  «πέρασµα» της από το Μέγαρο Μαξίµου, όπως και τη δηµόσια αντιπαράθεση του  µε τον βουλευτή Θεσσαλονίκης, Στράτο Σιµόπουλο.  

Περιµέναµε ότι στα «Πρέσπεια» οι διοργανωτές και κυρίως ο Γιώργος Λιάνης  θα φρόντιζαν να σεβαστεί ο Σταµάτης Κραουνάκης τον χώρο και να αρκεσθεί στα  της συναυλίας, και όχι να υβρίζει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, την Υπουργό  Πολιτισµού και όλους αυτούς που στηρίζουν την Νέα ∆ηµοκρατία.  

∆υστυχώς, διαψευσθήκαµε από τα γεγονότα µε την  ευθύνη να βαρύνει αποκλειστικά τους διοργανωτές.  Από την αρχή της παρουσίας του χρησιµοποίησε µια καλλιτεχνική και ενωτική  σκηνή για να ασκήσει κριτική προς την κυβέρνηση καταφεύγοντας ακόµη και σε  ύβρεις, µε αποτέλεσµα να αποχωρήσει ο βουλευτής Γιάννης  Αντωνιάδης.  

Η λογική ότι ως καλλιτέχνης είναι ο σύγχρονος Αριστοφάνης είναι αστεία, διότι  επί 4,5 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σιώπησε «αριστοφανικά».  

Η υποψία συγγνώµης από τους διοργανωτές που δηµοσιεύθηκε το Σάββατο δε µας  καλύπτει. Καλούµε τους δηµόσιους φορείς να σταµατήσουν να χρηµατοδοτούν  παρόµοιες παρουσίες στο νοµό µας, ενώ την ίδια άποψη θα  είχαµε και αν στη θέση της Ν∆ ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ.  

 

                           ∆.Ε.Ε.Π ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                

                                  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.