Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Φυσικό αέριο σε Λέχοβο και Βαρικό;

Η ανακοίνωση του βουλευτή Φλώρινας της ΝΔ κ. Γιάννη Αντωνιάδη  ότι, από κοινού με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο

της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) κ. Μάριο Τσάκα  θα επισκεφτούν τις κοινότητες Λεχόβου και Βαρικού τον   Οκτώβριο, για να εξετάσουν την πιθανότητα εγκατάστασης φυσικού αερίου στις δύο αυτές κοινότητες, είναι μια θετική εξέλιξη, για την θέρμανση των ως άνω Τ.Κ.  ​

Η  χρήση του φυσικού αερίου στις Τ. Κ. Λεχόβου και Βαρικού του δήμου Αμυνταίου,  θα συμβάλλει   στη μείωση των ρύπων που εκπέμπονται στην ατμόσφαιρα,  στη μείωση της δαπάνης των νοικοκυριών για την αγορά πετρελαίου, καθώς και στη δημιουργία επιχειρήσεων. Θα λειτουργήσει επίσης ως οδηγός για την επέκταση της χρήσης του φυσικού αερίου και σε άλλους ορεινούς οικισμούς του δήμου.

Βέβαια όλα αυτά με μία προϋπόθεση. Να πεισθεί  η διοίκηση της ΔΕΔΑ για την αναγκαιότητα της εγκατάστασης φυσικού αερίου σε Λέχοβο και Βαρικό.

Αναμένουμε .με ενδιαφέρον τη συνέχεια.-

1 σχόλιο:

  1. Καλα ρε φιλε και συμμαθητη Στεργιο,πιστευεις αληθινα, οτι οι δυο παραγοντες της ΝΔ,θα ρθουνε Λεχοβο και Βαρυκο,..με μετροταινιες,συνεργα τοπογραφων,οικονομικα στοιχεια των χωριων,για να αποφασισουν ετσι για συνδεση με φυσικο αεριο...Φσολια γιγαντες, κοκκινες πιπεριες,μπριζολιτσες τσιπουρακι,και βολτιτσα επιθυμησαν,και καλως να ρθουνε..Ψεματακια ομως, γιατι μας σερβιρουν;;Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.