Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

ΔΕΣΦΑ: Ελήφθη η τελική επενδυτική απόφαση για τον αγωγό στη Δυτ. Μακεδονία – Στόχος η πλήρης ολοκλήρωση στο τέλος του 2023

Στις ράγες μπαίνει η υλοποίηση του αγωγού στη Δυτική Μακεδονία από τον ΔΕΣΦΑ, καθώς στη συνεδρίασή του την Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου, το Δ.Σ.

του Διαχειριστή έλαβε την Τελική επενδυτική απόφαση (FID) για το έργο. Έτσι, άνοιξε ο δρόμος για την έναρξη κατασκευής του αγωγού, η οποία θα γίνει μέσα στο επόμενο έτος. 

Στο έργο αναφέρθηκε η CEO του ΔΕΣΦΑ, Maria Rita Galli, στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής για το νομοσχέδιο «Δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση και ρύθμιση ειδικότερων ζητημάτων απολιγνιτοποίησης» του υπουργείου Ανάπτυξης, στο οποίο κλήθηκαν και κατέθεσαν τις απόψεις τους αρμόδιοι εξωκοινοβουλευτικοί φορείς. Σύμφωνα με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του Διαχειριστή, στόχος είναι το έργο να ολοκληρωθεί πλήρως στο τέλος του 2023. 

Ωστόσο, το κύριο σκέλος του αγωγού αναμένεται να είναι έτοιμο νωρίτερα, τον Ιανουάριο του 2023, ώστε να ξεκινήσει η τροφοδοσία της...

Η συνέχεια εδώ.-

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.