Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Ευχαριστήριο του Προέδρου Δ.Σ. Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

 

Με αφορμή την δημοσίευση του ΦΕΚ για την τριετή ανανέωση της θητείας μου,  ευχαριστώ από καρδιάς την Υφυπουργό Εργασίας και

Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα Μαρία Μιχαηλίδου για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου και την απόφασή της να συνεχίσω ως Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεται το έργο και η διαρκής, ακατάπαυστη προσπάθεια της Διοίκησής μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους Βουλευτές Π. Ε. Φλώρινας κο Γιάννη Αντωνιάδη και κα Πέρκα Πέτη για τη στήριξη και τη βοήθειά τους στο έργο μας. Ακόμη τον Αντιπεριφεριάρχη κο Σωτήρη Βόσδου και τον Δήμαρχο Φλώρινας κο Βασίλη Γιαννάκη που είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους.

Ευελπιστώ στη συνέχεια της συνεργασίας μας με όλους τους φορείς της περιοχής μας καθώς και σε νέες συνεργασίες πάντα προς όφελος των φιλοξενούμενων παιδιών.

Σημαντική πολύ για τη λειτουργία του Κέντρου και την καθημερινότητα των παιδιών ήταν η προσφορά πολιτών της περιοχής μας με τις δωρεές τους. Τους/τις ευχαριστώ θερμά για τη συμβολή τους αυτή στο έργο μας.

Ευχαριστώ βεβαίως και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Π. Ε. Φλώρινας και Π.Δ.Μ. που συνέβαλαν σημαντικά στην προβολή του έργου, των δράσεων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με σκοπό την πληροφόρηση και ενημέρωση των πολιτών γι’ αυτά.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την αγαστή συνεργασία που είχαμε, τη συμβολή τους στο έργο του Κέντρου και για τις δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να πάρουμε, πάντα όμως με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του παιδιού.

Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω  τη Διεύθυνση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και όλο το προσωπικό για την εμπιστοσύνη και άριστη συνεργασία που έχουμε αυτά τα τρία χρόνια, στοιχεία που αποτελούν εχέγγυο και για τη συνέχεια.

Συνεχίζουμε Μαζί για τα παιδιά.

Με εκτίμηση

Γιάννης Παρδάλης

Πρόεδρος Δ.Σ.

Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

3 σχόλια:

  1. -Μην ανοίγεις την όρεξη σε άλλους «με τον θόρυβο που προκαλείς πρόεδρε» και διεκδικήσουν την Προεδρία τους επόμενους μήνες ακόμα και εβδομάδες και ξαφνικά εμφανιστούν δυο Φ.Ε.Κ ένα με την απαλλαγή και ένα με νέο διορισμό. «έχουν συμβεί και αυτά στο παρελθόν».
    -Κράτα χαμηλά την μπάλα και το λέω αυτό διότι όσοι δεν κάνουν πολύ φασαρία βγαίνουν πάντα κερδισμένοι!.-
    -Καλή συνέχεια στο έργο σου
    Σπύρος Α. Ηλιάδης
    Δημοσιογράφος
    Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
    τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
    TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Κακα τα ψεματα,και δυστυχως..μ αυτο τον ορυμαγδο καταγγελιων κι αποκαλυψεων,(καποιες τραβηγμενες απ τα μαλλια).. που ακουμε τελευταια,για την''Κιβωτο του Κοσμου'',και τον δημιουργο της,παπΑντωνη,εχουμε χασει καθε εμπιστοσυνη μας..επι δικαιων και αδικων!!!Και ειναι,πολυ κακο κι επικινδυνο αυτο, και αποσαθρωτικο,για τη κοινωνικη μας συνοχη.Μακαρι ολ αυτο,να ειναι στα πλαισια, ενος,βρωμικου,(κυπατζηδικου) αποπροσανατολιτικου, κυβερνητικου παιχνιδιου...Παντως η κυρια υφυπ/ς ,που ποζαρει μαζι σου χαμογελαστη(κι ομορφη,κακα τα ψεματα),οχι πολυ παλια ποζαρε κι ελεγε τα καλυτερα,για τον πετροβολουμενο τωρα παπΑντωνη!!!! Τι να πιστεψει, ο βομβαρδιζομενος ανηλεως,απλος ανθρωπος..και τι να κατανοησει..με τους..''αριστους'',που εμπλεξε;;;;;Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..Και στις ευχαριστιες σου,για τον διορισμο σου,κυριε Παρδαλη,νομιζω οτι ξεχασες..τη Μητροπολη Φλωρινας!!!Σιγουρα κι απο εκει,θα επεσε καποιο τηλεφωνο,για να δεσει..η μπεσαμελ..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.