Τα ντόπια προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου είναι οι «πινέζες» στον απέραντο χάρτη της ταξιδιωτικής bucket list μας, μίας λίστας που μας παρακινεί κάθε τόσο να γνωρίζουμε βαθύτερα τον τόπο μας.
Πόσες θάλασσες, ουρανούς και δρόμους διανύσαμε στο παρελθόν, για να δοκιμάσουμε την αυθεντική νοστιμιά ενός φημισμένου, παραδοσιακού πιάτου, τη φινετσάτη επίγευση ενός ξεχωριστού οίνου, το ακατέργαστο και ιδιαίτερο άρωμα μίας πρώτης ύλης, η οποία παράγεται αποκλειστικά μόνο σε μία συγκεκριμένη περιοχή;
Ωστόσο, σε αυτό το απολαυστικό, γαστρονομικό «ταξίδι» σε κάθε άκρη της Ελλάδας, το οποίο δεν τελειώνει ποτέ, όσο συνεχίζουν να παράγονται καινούργια ελληνικά προϊόντα που αξίζουν την προσοχή μας, έχουμε και συνεπιβάτες. Πρόκειται για τους παραγωγούς που διοχετεύουν όλο το μεράκι και την αγάπη τους, θέλοντας να φέρουν μόνο τα καλύτερα προϊόντα στην καθημερινότητά μας, καθώς και εκείνους που μετέπειτα αναλαμβάνουν να τα συστήσουν σε ένα ευρύτερο κοινό, όπως η Lidl Ελλάς, η οποία δίνει προτεραιότητα στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων, ακόμη και στο εξωτερικό.
Μάλιστα, αυτή η σύμπραξη, η μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους, ήταν και ο λόγος που βρεθήκαμε πριν λίγες ημέρες στο Αμύνταιο, εκεί όπου στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του οινοποιείου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (ΑΣΕΠΑ), εκεί όπου ...
Η συνέχεια εδώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.