Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Αμυνταίου (ΦΩΤΟ)

 

Το ΚΑΠΗ του Δήμου Αμυνταίου επισκέφθηκε το πρωί  της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης με τον

Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Σωτήρη Βόσδου, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου κ. Ιορδάνη Μπάντη, την Πρόεδρο ΝΠΔΔ κ. Ελένη  Ιωαννίδου  Τζίτζιου και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου κ. Ευάγγελο Μακρή .

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη του ΚΑΠΗ και να ανταλλάξουν εγκάρδιες ευχές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Με τη συνοδεία τσαγιού, καφέ και εδεσμάτων, πέρασαν το ζεστό αυτό πρωινό  ενώ οι χορωδοί του ΚΑΠΗ τραγούδησαν τα κάλαντα και άλλα τραγούδια.

Ο κ.Άνθιμος Μπιτάκης εξέφρασε τη συγκίνηση και τη χαρά του που βρέθηκε ανάμεσα στα άτομα της τρίτης ηλικίας σημειώνοντας ότι έχουν τον σεβασμό και την αγάπη όλων. Τέλος τους διαβεβαίωσε ότι Δημοτική Αρχή θα στέκεται πάντα δίπλα τους ώστε να βρίσκουν λύση στα καθημερινά τους προβλήματα.

 Γραφείο Τύπου  

 Δήμου Αμυνταίου
















1 σχόλιο:

  1. ..Η εικονα θυμιζει ,παλιο ''λυκειο θηλεων'...'(εστω λιγο μεγαλουτσικων)..Και σηματοδοτει εφιαλτικα..οτι το αρσενικο φυλο(με το ενα Χ αντι των δυο Χ, των χρωμοσωματων,των θηλυκων,..αδειαζει,απο ανδρες τα ΚΑΠΗ..( κι αλιμονο μας!!!)..''Καλα Χριστουγεννα''σε ολους μας..και να μας προσεχετε..γιατι ειμαστε,αδυναμοι!!!!(Μια παλια ιατρικη εκφραση ελεγε...''οι γυναικες αρρωσταινουν,κι οι ανδρες..πεθαινουν!!!!)Ναμαστε ολοι καλα!!!..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.