Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Γιαννόπουλου με τίτλο Δήμος Αμυνταίου - Μια διαδρομή στη νεότερη και σύγχρονη εποχή (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Δήμος Αμυνταίου»  μια διαδρομή στη νεότερή και σύγχρονη εποχή, πραγματοποίησε την 24

Ιουλίου 202, ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου, συνεπικουρούμενος από τον καρδιολόγο - συγγραφέα  κ. Νικήτα Κακαβά, τον Ιωάννη Κασκαμανίδη, μέλος ΕΔΙΠ, παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής , Μακεδονίας και τον καθηγητή κ. Ιάκωβο Μιχαηλίδη, επιστημονικό υπεύθυνο  του έργου για την συγγραφή του βιβλίου, ο οποίος, λόγω απουσίας του, απέστειλε οπτικοακουστικό μήνυμα.

Πρόκειται για ένα βιβλίο το οποίο καταγράφει την ιστορία του δήμου Αμυνταίου βασιζόμενο σε επιστημονικά στοιχεία, τα οποία συνέλεξε και επεξεργάστηκε ο συγγραφέας.

Στην αρχή της εκδήλωσης διαβάστηκε επιστολή της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Φλώρινας κ. Πέτης Πέρκα, στην οποία εξηγούσε τους λόγους της μη παρουσίας της.

Στη συνέχεια  απηύθυνε χαιρετισμό ο δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης, ενώ λίγο πριν την λήξη της εκδήλωσης παρενέβη και ο περιφερειακός σύμβουλός, πρώην αντιπεριφειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Γιάννης  Στρατάκης.

Η παρουσίαση του βιβλίου ήταν προϊόν συνεργασίας μεταξύ του δήμου Αμυνταίου, της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου και των εκδόσεων Κυριακίδη.

Θα πρέπει να τονιστεί επίσης ότι  η έκδοση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε με  την συμπαράσταση του δήμου Αμυνταίου.

Τέλος θα πρέπει να τονιστεί η άψογη παρουσίαση της εκδήλωσης από την  Αντιπρόπρόεδρο της Στέγης κ. Μένιας Ρώμα,

ΥΓ. Η παρουσία της βιβλιοπαρουσίασης έχει βιντεοσκοπηθεί. Στο παρόν άρθρο δημοσιεύουμε αποσπάσματά του. Εαν ενδιαφέρεστε για την απόκτησή του στείλτε μήνυμα στο e-mail μας lexovitis@mail.com.









 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.