Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Υπάρχουν Χρυσόψαρα εδώ ;

  

 Τοποθετήθηκε και η υποψήφια για τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Αμυνταίου κ. Συμέλα Γιαννιτσοπούλου, στο ερώτημα και όχι στην «πρόσκληση-πρόκληση» που απηύθυνε η ηλεκτρονική μας  εφημερίδα: «Υπάρχεικάποιος λόγος που δεν αντέδρασαν οι δύο από τους τρεις μέχρι σήμερα υποψήφιουςδημάρχους για το δήμο Αμυνταίου, στην συμφωνία της δημοτικής επιχείρησης «ΞινόΝερό» με ιδιωτική εταιρεία για την διακίνηση των προϊόντων της;».

Θεωρούμε, ότι είναι υποχρέωση των υποψηφίων να απαντούν σε ερωτήματα των δημοτών, γιατί με αυτόν τον τρόπο δίνουν το στίγμα της πολιτικής τους, με λίγα λόγια πως θα κυβερνηθεί    ο δήμος την επομένη των εκλογών.                                   Διαβάστε το δελτίο τύπου που λάβαμε από την ανωτέρω υποψήφια.

Πριν από λίγες ημέρες, στα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης  αναρτήθηκε µια πρόσκληση-πρόκληση, σύμφωνα µε την οποία τέθηκε το  ερώτημα εάν οι υποψήφιοι για την θέση του Δημάρχου θα τοποθετηθούν και  θα εκφέρουν άποψη για τη σύβαση της «ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ Α.Ε.» µε ιδιωτική  εταιρία για την αποκλειστική διανομή.  

Όσον αφορά την δική μας θέση, ό,τι µας βρίσκει αντίθετους µε τις  πεπραγμένες ενέργειες της απελθούσας Δημοτικής Αρχής και δεν υπηρετεί το  συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών, θα το αναδείξουμε και θα το  θεραπεύσουμε κατά τη διάρκεια της θητείας µας, εφόσον οι Δημότες  Αμυνταίου μας εμπιστευθούν και μας αναδείξουν νέα Δημοτική Αρχή. Η άγονη  και στείρα κριτική και οι προσωπικές σκοπιμότητες δεν περιλαμβάνονται στην  πολιτική φιλοσοφία της ομάδας µας, φυσικά την ίδια φιλοσοφία δεν δύναται να  έχουν και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι.  

Παρ’ όλ’ αυτά, με έκπληξη διαβάσαμε όλοι τις προηγούμενες ημέρες  ανακοίνωση – απάντηση από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού «Μαζί για  τον Τόπο μας», όπου ο επικεφαλής του εν λόγω συνδυασμού εκφράζει την  αντίθεσή του για την υπογραφή της επίμαχης σύμβασης με μοναδικό  επιχείρημα την δέσμευση της επόμενης Δημοτικής Αρχής.  

Ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει με κάποιο  λογικό επιχείρημα, γιατί είναι αντίθετος με την τωρινή σύμβαση αποκλειστικής  διανομής, όταν ο ίδιος κατά την θητεία του ως Δήμαρχος Αμυνταίου υπέγραψε 

αντίστοιχη, και αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος, σύμβαση αποκλειστικής  διανομής της ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ Α.Ε. µε επιχειρηματία η οποία δέσμευε με την  υπογραφή του όχι μία, αλλά τρείς επόμενες Δημοτικές Αρχές, για δέκα  ολόκληρα χρόνια και δεν είχε αίσια εξέλιξη για την ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ Α.Ε. και τον  Δήμο Αμυνταίου.  

Πότε είχε δίκιο; Τότε ή τώρα; Ας το ξεκαθαρίσει πρώτα και μετά θα ακούσουμε  τι έχει να μας πει.  

ΔΕΝ υπάρχουν χρυσόψαρα εδώ, συντοπίτες µας! Είμασταν όλοι εδώ και τους  θυμόμαστε! Τους μάθαμε! Τους ξέρουμε! Οι πολιτικές φιλοδοξίες κάποιων  δοκιμάστηκαν, απέτυχαν παταγωδώς και κρίθηκαν από εσάς. Ακόμα και  σήμερα που επανέρχονται δεν άλλαξαν. Γυρολόγοι του χθες, καιροσκόποι του  σήμερα, συνωστίζονται και διαγκωνίζονται γύρω από μια κατ’ επίφαση  νεόκοπη παράταξη, πασχίζοντας µόνο για την προβολή τους και τα  προσωπικά τους συμφέροντα.  

Ο τόπος µας έχει ανάγκη για ανάπτυξη, τεχνοκρατική Διοίκηση και  συνεργασία µε τους Δηµότες για ένα καλύτερο αύριο, για έναν καλύτερο Δήµο  Αµυνταίου.  

Με εκτίμηση,  

Γραφείο Τύπου  

Υποψήφιας Δημάρχου Αμυνταίου Συμέλας Γιαννιτσοπούλου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.