Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Η επικεφαλής του Συνδυασμού «Με Ορίζοντα το Μέλλον» Συμέλα Γιαννιτσοπούλου, για φραστικές επιθέσεις τόσο προς κατοίκους του Σκλήθρου, όσο και προς την ίδια από τον πρόεδρο της Τ.Κ. Σκλήθρου.

 

Με μεγάλη απογοήτευση διαπιστώσαμε πως το δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στη σελίδα του Συνδυασμού «Με Ορίζοντα το Μέλλον» την

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 έχει γίνει αφορμή για προσωπικές επιθέσεις τόσο προς τους κατοίκους του Σκλήθρου, όσο και προς την επικεφαλής του Συνδυασμού Συμέλα Γιαννιτσοπούλου, από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σκλήθρου.

Το δελτίο τύπου ανέφερε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Σκλήθρου σε θέματα καθημερινότητας και ανάπτυξης της κοινότητάς τους, όπως οι ίδιοι μας τα μετέφεραν. Λόγω κατηγοριών του προέδρου προς τους κατοίκους του Σκλήθρου για ψευδείς αναφορές, τροποποιήσαμε το δελτίο τύπου μέχρι να διερευνήσουμε τα θέματα.

Οι προσκλήσεις που στέλνουμε προς τους κατοίκους κάθε Τοπικής Κοινότητας που επισκεπτόμαστε είναι ανοιχτές προς όλους είτε είναι αιρετοί, είτε είναι απλοί κάτοικοι. Τα μέλη μιας κοινωνίας είναι αυτά που γνωρίζουν καλύτερα τα προβλήματά της και σε καμία περίπτωση δε τα απαξιώνουμε αν δεν έχουν εκλεγεί σε κάποιο αξίωμα. Όλοι οι δημότες είναι ιδεολογικά και πολιτικά πολυδιάστατοι και η συμμετοχή κάποιου στη διοίκηση ενός συλλόγου δεν παύει τα δικαιώματά του ως δημότη, επαγγελματία ή στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης.

 

Θέλουμε να επισημάνουμε πως αφού ο Πρόεδρος ήταν απών από την διαβούλευση με τους κατοίκους, αν και είχε θεσμική υποχρέωση να παρίσταται, εμείς κοινοποιήσαμε τα προβλήματα των δημοτών, μέχρι να γίνουμε Δημοτική Αρχή, οπότε και θα μπορούμε να τα διαχειριστούμε και να τα επιλύσουμε.

 

Εκφράσεις όπως «λασπολογίες, αναλήθειες και ανακρίβειες» από τον κρυπτώμενο πρόεδρο, είναι βαρυσήμαντες και δεν πρέπει ποτέ να γράφονται με ελαφρά συνείδηση. Κανένας αιρετός δεν πρέπει να θεωρεί πως οι συντοπίτες του δεν έχουν δικαίωμα να εκφέρουν άποψη για τα προβλήματα του χωριού τους, ξεχνώντας πως αυτοί τον εξέλεξαν, πόσο μάλλον όταν αυτός αναφέρεται στο έργο που έκανε τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ διαμένει στην Κοινότητα μόλις τα τελευταία 2.

Αναρωτιόμαστε, έχει σκοπό να ζητήσει εκ νέου την ψήφο των συντοπιτών του που τόσο εύκολα απαξίωσε;

 

 

Με εκτίμηση,

Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού

«Με Ορίζοντα το Μέλλον»

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.