Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» του Γιώργου Αμανατίδη

 

Με αίσθημα ευθύνης συμμετέχω στον 2ο βαθμό των αυτοδιοικητικών εκλογών με τον συνδυασμό «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» με τον

υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργο Αμανατίδη τον οποίο και ευχαριστώ για την τιμητική πρόσκληση που μου έγινε να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του.

Μέσα από την πολύχρονη μου διαδρομή στα επιχειρηματικά δρώμενα της Φλώρινας, διατελώ Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας από το 2012 μέχρι και σήμερα, Πρόεδρος της τοπικής Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων από το 2007 μέχρι σήμερα, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ από το 2013 μέχρι σήμερα. Διατελω μέλος της επιτροπής παρακολούθησης τοπικού πόρου(ΔΕΗ) από το 2014 μέχρι σήμερα. Έχω διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), Περιφερειακός Σύμβουλος της Δυτικής Μακεδονίας από το 2014-2019 καθώς επίσης επικεφαλής από το 2016-2019 της παράταξης ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΗ στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας καθώς και Γενικός Γραμματέας στο Επιμελητήριο Φλώρινας από το 2006-2012. Ακόμα έχω διατελέσει μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του Φορέα διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Πρεσπών. Επίσης έχω διατελέσει μέλος του Συμβουλίου του περιφερειακού ταμείου Ανάπτυξης Δ. Μακεδονίας 2014 - 2019.

Αγωνίζομαι για ένα νέο ελπιδοφόρο επιχειρηματικό και παραγωγικό περιβάλλον στην Φλώρινα αλλά και σε ολόκληρη την Δυτική Μακεδονία. Όραμα μου η μετατροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε ένα σύγχρονο διασυνοριακό επιχειρηματικό και διαμετακομιστικό κέντρο. Στοχεύοντας στην αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων για την ενίσχυση των επιχειρήσεων με σκοπό την δημιουργία θέσεων εργασίας. Η Φλώρινα και η Δυτική Μακεδονία αποτελούν την νότια πύλη εισόδου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα Δυτικά Βαλκάνια ας αξιοποιήσουμε αυτό το πλεονέκτημα για την οικονομική πρόοδο της περιοχής και την αύξηση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της.

Σαπαλίδης Σάββας

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδόνιας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.