Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Εκλογική ανατροπή! (…πάμε για δεύτερη Κυριακή;)

 

-Στην πολιτική σχηματίζονται ανατροπές, κάτι που συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια στην Π.Ε Φλώρινας, η πολιτική «τράπουλα» όταν

ανακατεύεται με περίσσια τεχνική ανατρέπει την ροή των γεγονότων, δημιουργεί νέα δεδομένα και νέους σχηματισμούς.

-Ο πολιτικός συνδυασμός «Φλώρινα τόπος ζωής μας», μέχρι πρότινος διατηρούσε την υπεροχή, είχε την πρωτιά των εκλογικών πιθανοτήτων από την πρώτη Κυριακάκη, το βράδυ όμως της 20ης Σεπτεμβρίου, η «Αναπτυξιακή πορεία», κατά την παρουσίαση του συνδυασμού ανάτρεψε τα δεδομένα ανακατεύοντας την πολιτική «τράπουλα» με ασύλληπτα μεγάλο αριθμό οπαδών, έτσι όλα δείχνουν δεύτερη Κυριακή ή οριακή νίκη ενός εκ των δυο «σημαιοφόρων».

-Αν τελικά υπάρξει δεύτερη Κυριακή τότε ο συνδυασμός «Στροφή στο μέλλον» του «παραστάτη» κ. Φιλιππίδη θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εκλογή του δημάρχου και αυτό γιατί αν η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του είναι από την Φλώρινα θα δώσουν την ψήφο τους στον κ. Γιαννάκη, αν είναι από τις τοπικές κοινότητες τότε είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσουν τον κ. Βοσκόπουλο.

-Σημαιοφόροι και παραστάτες όμως χωρίς «κακούς μαθητές» δεν υπάρχουν, για αυτό το Κ.Κ.Ε της Φλώρινας ίσως σπάσει την αποχή, (τα παραδοσιακά στεγανά) και αν πάμε τελικά στην δεύτερη Κυριακή να υποστηρίξει κατά βούληση παρασκηνιακά την «Αναπτυξιακή πορεία» και αυτό γιατί είναι υπέρ της κρατικοποίησης, (ο κ. Βοσκόπουλος ήταν υπέρμαχος της δημόσιας τηλεθέρμανσης), σε αντίθεση σήμερα με το φυσικό αέριο που το στηρίζει η «Φλώρινα τόπος ζωής μας» που είναι ιδιοκτησία και εκμετάλλευση καπιταλιστικών συμφερόντων.

-«Κυριακή κοντή γιορτή»! Σε λίγες μέρες η κάλπη θα βγάλει τον νικητή, η κάλπη δεν κάνει προγνώσεις, ακoλουθεί με μαθηματική ακρίβεια την ροή των γεγονότων και δίνει ακριβός το αποτέλεσμα χωρίς περιθώρια αμφισβήτησης από κανέναν.-

Σημ. Ο αρθρογράφος καταγράφει την παρούσα ροή των γεγονότων και όχι την άποψη του.

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.