Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Ορκίστηκαν χθες 30.12.2023 ο δήμαρχος, το δημοτικό συμβούλιο, οι πρόεδροι και οι σύμβουλοι των συμβούλων Δημοτικών κοινοτήτων του δήμου Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του πνευματικού κέντρου Αμυνταίου,  ορκίστηκαν χθες, 30 Οκτωβρίου 2023, από τον μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και

Εορδαίας κ.κ. Ειρηναίο,  ο δήμαρχος κ.  Ιωάννης Λιάσης, το δημοτικό  συμβούλιο, οι πρόεδροι και οι σύμβουλοι των δημοτικών κοινοτήτων του δήμου Αμυνταίου.

Προηγήθηκαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον βουλευτή της Ν.Δ., Π.Ε. Φλώρινας κ .Σταύρο Παπασωτηρίου, τον απερχόμενο δήμαρχο Αμυνταίου κ. Άνθιμο Μπιτάκη και τον επίσης απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Σωτήριο Βόσδου.

Μετά το πέρας του αγιασμού,  ο μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, , ευχήθηκε οι στόχοι τους  να είναι δημιουργικοί και κυρίως  καρποφόροι, επ’ ωφελεία των δημοτών. Είπε επίσης πως η τοπική Εκκλησία και    ο ίδιος, αλλά και ο μητροπολίτης Καστορίας κ.κ Καλλίνικος , του οποίου  μεταφέρει τις ευλογίες, θα  είναι μαζί τους.

Ακολούθησε  η ορκωμοσία και μετά το πέρας αυτής  προσέφερε στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο   ένα σταυρό, παροτρύνοντάς τον να το έχει στο Γραφείο του και στην καρδιά του.

Στη συνέχεια ακολούθησε η διαβεβαίωση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Κυριάκου Ελευθεριάδη.

Ο κ. Λιάσης στη σύντομη ομιλία του  μίλησε για την μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουν, καθώς έχουν δεσμευτεί για την ανάπτυξη της περιοχής με σχέδιο και οργάνωση , με πνεύμα συναίνεσης και γνώμονα την εμπειρία κα την αγωνία για την προκοπή αυτού του τόπου.

Είπε  πως θα  αγωνιστούν μαζί , έχοντας αντίπαλο τα προβλήματα του πολίτη.

Μίλησε για την συγκρότηση ενός αποτελεσματικού δήμου, που θα είναι στην υπηρεσία του δημότη, μέσα από διαφανείς και αξιοκρατικές διαδικασίες.

Τέλος είπε πως θα συμβάλλουν με την γνώση τους, την αξιοσύνη τους και τις χρήσιμες προτάσεις τους και οι υποψήφιοί του συνδυασμού του που δεν εξελέγησαν.

Στην τελετή της ορκωμοσίας παραβρέθηκαν, δήμαρχοι όμορων δήμων ,αυτοδιοικητικοί Α΄και Β΄βαθμού και  εκπρόσωποι των στρατιωτικών, αστυνομικών και πυροσβεστικών Αρχών.-












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.