Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΛΗΘΡΟΥ (ΦΩΤΟ)

 

Την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023, παρακολουθήσαμε μια εξαιρετική χριστουγεννιάτικη γιορτή με τη σύμπραξη του Νηπιαγωγείου

και του Δημοτικού Σχολείου Σκλήθρου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.

Ο Προϊστάμενος του Δημοτικού Σχολείου Σκλήθρου, κ. Σταύρος Πασπάλης, η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου, κ. Ιωάννα Τσολοπάνη, και όλοι οι εκπαιδευτικοί των δύο σχολικών μονάδων είχαν προετοιμάσει από κοινού μια πλούσια εκδήλωση με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και δύο θεατρικά έργα, τα οποία διασκεύασε και έγραψε ο κ. Σταύρος Πασπάλης, προσαρμοσμένα στον αριθμό των μαθητών και στην ηλικία τους. Το ένα ήταν «Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι καλικάντζαροι» και το δεύτερο ήταν «Ο Δάσκαλος που μισούσε τα Χριστούγεννα», στο οποίο πρωταγωνιστούσε ό ίδιος ο κ. Πασπάλης παίζοντας μαζί με τους μαθητές του, μια πρωτοτυπία που την απολαύσαμε όλοι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Διευθύντρια Εκπαίδευσης κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, ο  Διοικητής της Τροχαίας Φλώρινας, κ. Δημήτριος Γκίνης,  ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Δήμου Αμυνταίου, κ. Νικόλαος Λυπίτκας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σκλήθρου, κ. Παύλος Κολκίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σκλήθρου, κ. Βασίλης Παπαπέτρου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας, κ. Ιωάννης Μουρατίδης, οι γονείς και οι συγγενείς των παιδιών και πολλοί κάτοικοι του χωριού.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο  Διοικητής της Τροχαίας Φλώρινας, κ. Δημήτριος Γκίνης,  προέβη στην κλήρωση ενός ποδήλατου, το οποίο είχε ήδη κερδίσει το Δημοτικό Σχολείο Σκλήθρου για την συμμετοχή του στις δράσεις για την Οδική Ασφάλεια «Αποκτώ παιδεία – Αλλάζω νοοτροπία», που υλοποιήθηκαν από τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023, ως την Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023, στις Σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση σχετικά με την Οδική ασφάλεια και απευθύνονται σε μαθητές/τριες των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.

Ο κ. Δημήτριος Γκίνης παρέδωσε το ποδήλατο στη μαθήτρια που το κέρδισε, μαζί με ένα κράνος, και δεσμεύτηκε ότι οι δράσεις για την οδική ασφάλεια θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, γιατί είναι ύψιστης σημασίας για όλους μας. Τον ευχαριστούμε θερμά για την ανεκτίμητη συμβολή του στις δράσεις αυτές και την ποιοτική και ουσιαστική συμμετοχή του με εισηγήσεις που παρουσίασε στα σχολεία μας.

Ευχαριστούμε θερμά  την Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου, κ. Ιωάννα Τσολοπάνη, τον Προϊστάμενο του Δημοτικού Σχολείου Σκλήθρου, κ. Σταύρο Πασπάλη, και όλους τους εκπαιδευτικούς των δύο σχολικών μονάδων για τη διοργάνωση της γιορτής και τους συγχαίρουμε για την συνεργασία  τους. Τους ευχαριστούμε, επίσης, γιατί με την πρόσκλησή τους μας έδωσαν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε  με τα παιδιά, να απολαύσουμε την παρουσία τους, να αλληλοευχηθούμε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για τις χαρμόσυνες Άγιες  Ημέρες των Χριστουγέννων και να απευθύνουμε σε όλους εγκάρδιες ευχές για ειρήνη, αλληλεγγύη, ευημερία και ασφαλή χαρούμενα ταξίδια!

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.