Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Απάντηση στην πρώην (διορισμένη από τους κομματάρχες) γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Φλώρινας.

Αγαπητή συντρόφισσα Τάνια ο καθένας μπορεί να λέει την "αποψάρα" του χωρίς να  κινδυνεύει με διαγραφή.

Κάποιοι όταν μιλάτε για διαγραφές θα πρέπει να το σκέφτεστε 2 φορές.
Διαγραφές έγιναν μονο το 2008 και μάλιστα χωρίς τις προβλεπόμενες διαδικασίες όταν διαγράφηκε ο π. Πρωθυπουργός Κ. Σημίτης με μια επιστολή στα ΜΜΕ (γνωστή μέθοδος από τότε για κάποιους).

Το ότι κάποια στελέχη ανα την Ελλάδα αλλά και στην Φλώρινα δεν κούνησαν το δαχτυλάκι τους πριν τις εκλογές περιμένοντας στην γωνία για το αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ που ναι, μπορεί να μην βρήκε τον στόχο του αλλά για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ με σταθερά βήματα αύξησε το ποσοστό και έφερε το ΠΑΣΟΚ μετά απο 12 χρόνια 2ο κόμμα στον νομό μας δημιουργώντας προοπτική για βουλευτική εδρα, βγήκαν στα ΜΜΕ για να επιρρίψουν ευθύνες στους πάντες χωρίς ΊΧΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΉΣ συγκρίνοντας ανόμοια πράγματα.
Να θυμίσω στην συντρόφισσα Τάνια πως όταν συνεδρίασε η ΕΕΑ για να συζητηθεί για το πως θα κινηθεί το όργανο μετά απο ΔΙΚΉ ΤΉΣ πρόταση για ΔΙΑΓΡΑΦΗ  στελέχους του νομού μας και π. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κατάφερε να καταντήσει την συνεδρίαση σε λαϊκό δικαστήριο.
Να θυμίσω επίσης στην συντρόφισσα Τάνια πως έγινε ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση με τον ίδιο τον πρόεδρο Ν. Ανδρουλάκη (μάλλον δεν συμμετείχε και γι αυτό δεν το θυμάται) και άλλες 3 θεματικές εκδηλώσεις το προηγούμενο διάστημα.
 Όσο για το ότι οι τοπικοί κομματάρχες μοίραζαν ψηφοδέλτια με συγκεκριμένο υποψήφιο είναι κάτι που το ξέρει η ίδια και μάλλον  έκρινε εξ ιδίων μοιράζοντας ψηφοδέλτια μόνο με έναν υποψήφιο, στέλεχος του ΚΙΔΗΣΟ.

Στις εκλογές συντρόφισσα τα κόμματα δεν είναι συγκοινονούντα δοχεία.

Ακριβώς το ότι εν μέσω της τεράστιας αποχής τα δύο πρώτα κόμματα έχασαν 5 και 9 μονάδες αντίστοιχα, το ΠΑΣΟΚ ανέβασε τα ποσοστα του κατα 5 μονάδες και μας έδωσε την ευκαιρία να αναδείξουμε την ήττα της ΝΔ και να επικοινωνήσουμε τις θέσεις μας σε κάθε προοδευτικό ψηφοφόρο.

Και εμείς τι κάνουμε;;;;
Λέμε την "αποψάρα" μας....

Σταιος Ευάγγελος 
Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.