Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Παράσταση Διαμαρτυρίας της Επιτροπής Αγώνα Αμυνταίου για την κοπή των δέντρων

 

Σήμερα το πρωί, ομάδα κατοίκων, μετά από απόφαση και κάλεσμα από την Επιτροπή Αγώνα Αμυνταίου, βρεθήκαν στο Δημαρχείο Αμυνταίου και κάνανε παράσταση διαμαρτυρίας στον Δήμαρχο για την κατάπτυστη απόφαση της δημοτικής αρχής για την κοπή των δέντρων (48 στο σύνολό τους) και το ξερίζωμα του πρασίνου στο κέντρο του Αμυνταίου!

Με μόνη δικαιολογία την συνέχιση ενός έργου που μοναδική του σκοπιμότητα παραμένει η εξυπηρέτηση συγκεκριμένων καταστηματαρχών και η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, κόντρα στις ανάγκες των δημοτών!

Είναι η απόφασή τους και πολιτική τους θέση να συμπράττουν με τέτοια συμφέροντα και όχι με τους κατοίκους και τις ανάγκες τους! Είναι απόφασή τους να συνεχίζουν ένα προκλητικό έργο που έγινε με συγκεκριμένες τακτικές και σκοπιμότητες!


Οι "ευαισθησίες" τους είναι ξεκάθαρες απ τις προθέσεις και τις αποφάσεις τους!

Οι απαντήσεις τους (και οι δικαιολογίες τους) όχι απλά δεν μας καθησυχαζουν, όχι δεν μας πείθουν αλλά μας πεισμώνουν να συνεχίσουμε τον αγώνα μας ακόμα πιο δυναμικά με κινητοποιήσεις και δράσεις! Απέναντι σε τέτοιες αποφάσεις που βάλουν την καθημερινότητά μας!

Η μόνη υπόσχεση που τους δίνουμε είναι ότι θα κάνουμε το δικό μας χρέος, να μην τους αφήσουμε να πειράξουν ούτε φύλλο!

- Αντιδρούμε στην κοπή των δέντρων και την τσιμεντοποίηση του Αμυνταίου για τραπεζοκαθίσματα! Να γίνει εκ νέου σωστός σχεδιασμός, με ανοιχτές διαδικασίες, με όλες τις απαραίτητες αλλαγές, για εργασίες αποκατάστασης των πεζοδρομίων, με μελέτες προσβασιμότητας για όλους και με πλήρη σεβασμό στον δημόσιο χώρο, στα δέντρα και το πράσινο!

Επιτροπή Αγώνα Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.