Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Φλώρινας αντιπροσωπεία της ISIFED Ένωση Ομοσπονδιών Επιχειρηματιών

Κωνσταντινούπολης, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της κ. Μεχμέτ Σαντάλ συνοδευόμενος από 15 επιχειρηματίες καθώς και μέλη από την ομοσπονδία και το Επιμελητήριο Κωνσταντινούπολης. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν μέλη του Δ/Σ του Επιμελητηρίου Φλώρινας καθώς και επιχειρηματίες του μεταποιητικού χώρου. Πραγματοποιήθηκαν B2B συναντήσεις με παρά πολύ καλά αποτελέσματα (κλείσιμο συνεργασιών).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 4&5 Ιουνίου όπου και αποφασίστηκε το επόμενο διάστημα και αφού μελετηθούν και συμφωνηθούν οι όροι να υπογραφεί σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας αποδέχτηκε την πρόσκληση του Τούρκου Προέδρου κ. Μεχμέτ Σαντάλ να επισκεφτεί την Κωνσταντινούπολη για περεταίρω διεύρυνση των επιχειρηματικών συνεργασιών.

Το Επιμελητήριο Φλώρινας μετά την επιτυχημένη εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε  στις 28 & 29 Νοεμβρίου 2023 (9ο Αγροδιατροφικό Ελληνο - Γερμανικό Φόρουμ) συνεχίζει τις προσπάθειές του με μια σειρά επαφών οι οποίες στόχο έχουν την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων δυναμώνοντας το επιχειρείν  και το Α.Ε.Π της περιοχής διασφαλίζοντας παράλληλα θέσεις εργασίας στην Π. Ε. Φλώρινας.


Για το Επιμελητήριο Φλώρινας

Ο Πρόεδρος Σαπαλίδης Σάββας










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.