Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αμύνταιο

 

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Δήμου Αμυνταίου ότι από την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024 και ώρα 14:00, θα εφαρμοστούν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,

στα πλαίσια της υλοποίησης της Β’ Φάσης (Φάση εκτέλεσης Β2) του έργου «Αναπλάσεις οικισμών - βελτιώσεις οδοποιίας Δήμου Αμυνταίου» το οποίο αφορά εργασίες ανάπλασης του κέντρου της ΔΚ. Αμυνταίου.

Συγκεκριμένα:

Α) Αποκλείεται η κίνηση των οχημάτων στην οδό, έμπροσθεν  των υφιστάμενων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΑΦΕ «ΤΑ ΡΟΔΑ» – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ») στην πλατεία Δ. Μακρή.

Β) Δίνεται σε κυκλοφορία ο νέος κυκλικός κόμβος που κατασκευάστηκε στα πλαίσια του παραπάνω έργου στη Πλατεία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Με τη θέση σε κυκλοφορία του κυκλικού κόμβου είναι δυνατή πλέον η κίνηση προς τις δυο κατευθύνσεις στην οδό έμπροσθεν του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου.

Γ) Επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων στην οδό που έχει διαμορφωθεί, στο Νότιο τμήμα της πλατείας Δ. Μακρή στη Κ. Αμυνταίου. (σ.σ. στο ύψος της ΔΕΤΕΠΑ, του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου και του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κίνηση των οχημάτων στη οδό αυτή επιτρέπεται και προς τις δύο κατευθύνσεις (αμφίδρομη κίνηση οχημάτων).

Δ) Αίρεται η απαγόρευση της αριστερής στροφής στη συμβολή της οδού Αριστοτέλους με την πλατεία Μακρή. Με τη ρύθμιση αυτή επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων που εισέρχονται από την Κ. Ξινού Νερού στο κέντρο του Αμυνταίου.

Για τις ως άνω αλλαγές, έχουν τοποθετηθεί οι απαιτούμενες ρυθμιστικές πινακίδες κυκλοφορίας. Εφιστούμε την προσοχή των οδηγών για την αποφυγή παραβάσεων και ατυχημάτων.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου Αμυνταίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.