Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Διακοπές στην υδροδότηση της Φλώρινας λόγω καύσωνα

Σας ενημερώνουμε ότι στην υψηλή ζώνη της πόλης Φλώρινας (αφορά τις περιοχές της πόλης με μεγαλύτερο υψόμετρο περιμετρικά του κέντρου που

οριοθετείται περίπου από τις οδούς Αριστοτέλους, Λεωφ. Καραμανλή και Μοναστηρίου) θα γίνει διακοπή υδροδότησης την Πέμπτη 08-08-2024, ώρα 23.00 μ.μ., έως Παρασκευή 09-08-2024 ώρα 06.00 π.μ.

Επισημαίνεται ότι, παρά το ότι καταβάλλεται από το προσωπικό της  Δ.Ε.Υ.Α.Φ. κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή, απρόσκοπτη και συνεχή επί 24ώρου υδροδότηση των καταναλωτών αρμοδιότητας Δ.Ε.Υ.Α.Φ., η συνεχιζόμενη ανομβρία, σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, έχουν περιορίσει τα υδατικά αποθέματα στο ελάχιστο. Το γεγονός αυτό δυσχεραίνει τη διαχείριση των υδροδοτικών συστημάτων όλων των οικισμών, σε βαθμό που πλέον δεν μπορεί να αποφευχθούν διακοπές υδροδότησης στα δίκτυα ύδρευσης, τόσο της πόλης της Φλώρινας, όσο και των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Φλώρινας, που αφορούν είτε σε ολόκληρο είτε σε ορισμένα τμήματα του δικτύου ύδρευσης. Δυστυχώς η προαναφερόμενη κατάσταση δεν αναμένεται να βελτιωθεί μέχρι το τέλος του υδρολογικού έτους τον Σεπτέμβριο. Σε κάθε περίπτωση γίνεται προσπάθεια οι τυχόν διακοπές να πραγματοποιούνται προγραμματισμένα, κατά τις νυχτερινές ώρες και να αφορούν σε περιοχές με την ελάχιστη δυνατή έκταση, ώστε να περιορίζεται στο ελάχιστο η όχληση των καταναλωτών.

Μετά τα παραπάνω, παρακαλούνται όλοι οι καταναλωτές να συνδράμουν στην προσπάθεια της Δ.Ε.Υ.Α.Φ. και να αποφεύγουν την άσκοπη κατανάλωση πόσιμου νερού, περιορίζοντας στο ελάχιστο τη χρήση του για πότισμα γκαζόν, κήπων, κατάβρεξης αύλειων χώρων, πεζοδρομίων, οδών καθώς και για κάθε άλλη μη οικιακή χρήση.

Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών που πλήττονται από τυχόν διακοπές υδροδότησης.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΦ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.