Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Ευχαριστήριο ΠΜΣ Αγίου Παντελεήμονα -Απολογισμός Wonderland Lake Festival

 

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το Wonderland Lake Festival την Κυριακή 1η  Σεπτεμβρίου στην παραλία της λίμνης Βεγορίτιδας, στον Άγιο Παντελεήμονα,

Φλώρινας. Τη δημιουργία αυτής της εκδήλωσης ανέλαβε και υλοποίησε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα. 

Το WLF αποτελεί το πρώτο Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Μουσικής της περιοχής και μετά τα πρώτα πολύ θετικά σχόλια που έλαβε, για την άρτια οργάνωση, την εκπληκτική τοποθεσία και τις μοναδικές στιγμές που χάρισε στους παρευρισκόμενους αναμένεται να καθιερωθεί και να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο με στόχο την πανελλήνια αναγνώριση του. 

Στόχος ΠΜΣ Αγίου Παντελεήμονα είναι μέσω αυτής της εκδήλωσης να ενισχυθεί το τουριστικό προϊόν του οικισμού και κατ’ επέκταση του δήμου, η προστασία και η ανάδειξη της λίμνης Βεγορίτιδας και η ενίσχυση του εθελοντισμού και της σημαντικότητας του. 

Για να καταφέρουμε να φτάσουμε σε ένα υψηλό επίπεδο και να καθιερωθεί ως θεσμός το Wonderland Lake Festival θα χρειαστούμε φυσικά και τη βοήθεια των θεσμών και ιδιαίτερα του Δήμου Αμυνταίου, ο οποίος φέτος δεν ενίσχυσε την προσπάθεια αυτή. Ευελπιστούμε λοιπόν, για την επόμενη χρονιά, σε μία καλύτερη συνεργασία τόσο με την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, όσο και με τον ίδιο το Δήμαρχο.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονα Αντώνη Μπλάγα που στάθηκε αρωγός σε όλη αυτήν την προσπάθεια τόσο στην οργάνωση, όσο και για την οικονομική κάλυψη μέρους των πυροτεχνημάτων και σίτισης των μουσικών.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Θωμά Λιούλιο για την εθελοντική του εργασία στη δημιουργία των γραφιστικών έντυπων και online υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στα κανάλια επικοινωνίας της εκδήλωσης, αλλά και το Hotel Panorama για τη διαμονή των μουσικών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Μιχάλη και Κωνσταντίνο Φορτομάρη, Λάζαρο Ματκάρη  και Άγγελο Ναουμίδη για τη συμμετοχή τους στο Pyro Show με παραδοσιακές πλάβες και στον Ηλία Μεδίτσκο και τον Γιάννη Φορτομάρη για τη συμμετοχή τους στο Jet Ski Show. 

Τέλος, ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους δεκάδες εθελοντές μικρούς και μεγάλους και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Αγίου Παντελεήμονα που βοήθησαν για να βγει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα αποδεικνύοντας ότι μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα πράγματα στο μέλλον.

 

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού

και Μορφωτικού Συλλόγου Αγίου Παντελεήμονα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.