Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Συνάντηση ενημέρωσης για θέματα τουρισμού στο δήμο Πρεσπών


Ο Δήμος Πρεσπών διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης για θέματα τουρισμού, τη Δευτέρα 9 Απριλίου 2012, ώρα 11:00 π.μ., στο παλαιό δημαρχείο στο Λαιμό.

       Η ενημέρωση θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων:
1.      Την προετοιμασία των τοπικών φορέων για το πανευρωπαϊκό λιβαδοπονικό συνέδριο, που θα γίνει στην Πρέσπα στις 19-23 Μαΐου 2012 με συμμετοχή 200 συνέδρων από 23 χώρες με οργανωτές την Ελληνική Λιβαδοπονική Εταιρία, την Ευρωπαϊκή Ομάδα Εργασίας για τα Ξηρά Λιβάδια (European Dry Grassland Group) και συν-διοργανωτές – υποστηρικτές το Δήμο Πρεσπών, το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πρεσπών, την Εταιρία Προστασίας Πρεσπών, και τους οργανισμούς IAVS, John Wiley & Sons Inc. και FlorSoz.
2.      Τα έργα GREEN BOAT (ηλιακά σκάφη) και TOUR-ACT (σχέδιο δράσης για την ανάδειξη της διασυνοριακής περιοχής σε ανταγωνιστικό τουριστικό προορισμό) στα οποία θα συμμετάσχει ο Δήμος Πρεσπών (ως επικεφαλής στο πρώτο και εταίρος στο δεύτερο) στο πλαίσιο του προγράμματος INTERREG Ελλάδα – Αλβανία.
3.      Τη λειτουργία της «Επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Δήμου Πρεσπών» για την οργάνωση και επεξεργασία σχετικών θεμάτων (π.χ. ετήσιο πρόγραμμα τουριστικής προβολής δήμου – συνεργασία με ΥΠ. ΠΟ.Τ.).
4.      Την υποβολή προτάσεων στο πρόγραμμα INTERREG Ελλάδα – ΠΓΔΜ.
5.      Παρουσιάσεις απόψεων και προτάσεων τοπικών φορέων και ιδιωτών για την τουριστική ανάπτυξη στο Δήμο Πρεσπών.
       Το ακριβές πρόγραμμα της συνάντησης θα καθοριστεί μετά από την εκδήλωση ενδιαφέροντος τοπικών φορέων και ιδιωτών, σχετικά με την επιθυμία τους να παρουσιάσουν τις θέσεις τους για την τουριστική ανάπτυξη στο Δήμο Πρεσπών, μετά από σχετική γραπτή επικοινωνία με το Δήμο Πρεσπών (με email στο prespa@otenet.gr και κοινοποίηση στο ykazoglou@gmail.com ή με φαξ στο 23850 52108 ή στο 23850 51471) μέχρι και την Τρίτη 3 Απριλίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.