Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Επιστολή ενός φίλου και αναγνώστη της ηλεκτρονικής εφημερίδας lexovitis


Από τον φίλο και συμπατριώτη μου Δημήτρη Τοπάλη, μόνιμο από πολλά χρόνια κάτοικο Αλεξάνδρειας, έλαβα την παρακάτω επιστολή την οποία και δημοσιεύω.
Θα ήθελα δε να επισημάνω ότι ευχαρίστως θα δημοσιεύω ειδήσεις οι οποίες περιέχουν νέα και δραστηριότητες Λεχοβιτών και  γενικότερα Φλωρινιωτών,  είτε βρίσκονται στην Ελλάδα είτε στο υπόλοιπο κόσμο.
lexovitis

Φίλτατε Λεχοβίτη
Παρακολουθώ την ιστοσελίδα σου πάρα πολύ συχνά. Έχω βρει στο you tube μερικά αληθινά διαμάντια πληροφόρησης και αισθητικής. Εύχομαι να έχεις δύναμη για να συνεχίσεις να προσφέρεις παρόμοια πράγματα και στο μέλλον. Εάν υπάρχουν κάποια σημαντικά νέα από την Αλεξάνδρεια και την περιοχή μας θα σου τα στέλνω, για  να τα αξιολογήσεις και αν κρίνεις ότι έχουν ευρύτερο ενδιαφέρον να τα δημοσιεύεις. Μια πρώτη είδηση πάντως είναι ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αλεξάνδρειας, που είναι ο δεύτερος Δήμος της Ημαθίας με 50.000 δημότες  είναι εκλεγμένος κι ένας Λεχοβίτης. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Μπούτση του Ευαγγέλου, κάτοικο Νησίου Αλεξανδρείας. Ο Παναγιώτης Μπούτσης είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο Αστυν. Τμήμα Πλατέος.
Δημήτρης Τοπάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.