Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Μαχητικά μπροστά

Σήμερα όλοι αναγνωρίζουν την ηθική και πολιτική δικαίωση του ΛΑ.Ο.Σ. Οι πάντες ψιθυρίζουν ότι εάν ήταν στην βουλή ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Μόνο που τώρα για πολλούς τα δάκρυα είναι ανώφελα, άλλα διδακτικά.

 Ο ΛΑ.Ο.Σ. στις προηγούμενες εκλογές κυριολεκτικά νικήθηκε από την προδοσία, την αχαριστία και κυρίως την συστημική υπονόμευση μιας ετερόκλητης συμμαχίας συμφερόντων του κατεστημένου συστήματος διαπλοκής και κάποιων ενοχλημένων ξένων πρεσβειών. Η προδοσία και η αχαριστία ευεργετηθέντων έπληξαν στις κρίσιμες πολιτικά στιγμές την εικόνα του ΛΑ.Ο.Σ. και συνέβαλαν στην υπονόμευση μας. Οι ξένες στην Ελλάδα επιρροές και το σάπιο κατεστημένο της διαφθοράς, έπαιξαν επίσης το δικό τους πανάθλιο ρόλο, έτσι ώστε να εμποδιστεί με κάθε μέσο να μπεί στην βουλή. Όλους αυτούς "πόνεσαν" κυρίως οι αμετακίνητες πατριωτικές θέσεις και αυτό δε μας το συγχώρησαν.
Παρά τα χτυπήματα, τα δόλια και ύπουλα , εμείς με τα ίδια πιστεύω θα συνεχίσουμε όρθιοι και ψυχικά πιο δυνατοί στην πορεία μας. Η ηθικής μας δικαίωση είναι δύναμη. Δεν αγωνιζόμαστε για τα πρόσωπα μας μέσα και έξω από την Ελλάδα για το κόμμα. Ότι κάνουμε και ότι ο Θεός μας βοηθήσει να κάνουμε , θα είναι για την πατρίδα , τον λαό, την οικογένεια , την Ορθόδοξη πίστη μας.
 Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου πολλοί μετάνιωσαν και κάποιοι σήμερα θαρρετά αναζητούν έστω και την τελευταία στιγμή τον ΛΑ.Ο.Σ. Τα πράγματα όμως στην χώρα χειροτέρεψαν και την ευθύνη έχουν εκείνοι που επέμειναν να οδηγήσουν άλλοι από μωροφιλοδοξία, άλλοι απο ευθυνοφοβία, άλλοι απο ιδιοτελή πολιτική κερδοσκοπία - εξουσιομανία την χώρα στις πρόωρες εκλογές. Ιδού σήμερα το αποτέλεσμα. Αποκαλύφθηκε πέρα για πέρα η ανικανότητα τους, η ελαττωματική κρίση τους και η έλλειψη αισθήματος ευθύνης στο να σχηματίσουν μία ακηδεμόνευτη κυβέρνηση. Επιπόλαιοι και άμοιροι σέρνουν την χώρα στον γκρεμό περιφρονώντας την σκληρή δοκιμασία των ανέργων, την φτώχια και την επικίνδυνη απελπισία των νέων.
Εμείς όλοι του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού θα συνεχίσουμε τον αγώνα. Να διαφυλάξουμε ακόμη και με την τελευταία ακμάδα την Ελλάδα την Ορθόδοξη εκκλησία μας,  την ασφάλεια των ελλήνων, την οικογένεια τα παιδιά μας. Τίς ημέρες αυτές γινόμαστε θεατές , ακροατές και μάρτυρες θεατρικών παραστάσεων από το τσίρκο των πολιτικών κομμάτων Μένουμε σταθεροί , νηφάλιοι και με εθνική λογική. Κυριαρχεί η προεκλογική καθημερινότητα της πολιτικής
ζωής απο υποκρισία, δημαγωγία , λαϊκισμό, κάλπικες υποσχέσεις, ξύλινους λόγους, θεατρινισμούς, αναβολική παράταση, καλλιέργεια ψευδαισθήσεων, διπολικών εκβιασμών του συστήματος, τραμπουκισμούς, εξαγορά συνειδήσεων και προδοσία, συμπεριφορές πρωτόγνωρης βίας , υπονομεύσεις, μαφιόζικες τακτικές, προκλήσεις προβοκάτσιες.
Είμαστε σταθεροί και υπεύθυνοι Έλληνες πατριώτες και όχι γραφικές εξαλλότητες
πατριωτών που βεβηλώνουν συστηματικά την έννοια του πατριωτισμού.
 Καλούμε όλους μαζί σε έναν αγώνα για την Ελλάδα και το μαρτυρικό λαό της. Η εθνική και πατριωτική σας συνέπεια θα δικαιωθούν. Με δυναμισμό, εντιμότητα και πείσμα θα φτάσουμε στην νίκη, στην δικαίωση μας.
ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ με δυναμισμό , σοβαρότητα, εντιμότητα, λογική και πείσμα θα ψηφίσουμε στις κάλπες ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ μακράν των εξαλλοτήτων και γελοιογραφιών πολιτικών που οδήγησαν την Πατρίδα μας  στην καταστροφή.
Γιατί όλους εμάς ενώνει η Ελλάς

Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Φλωρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.