Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Χάντμπολ Ανδρών: Με τη ψυχή στο στόμα η νίκη του Αμύντα επί του Μέγα Αλέξανδρου!

 Γράφει ο Γιώργος θεοχαρίδης
Σε ματς θρίλερ εξελίχθηκε η εντός έδρας αναμέτρηση του Αμύντα Αμυνταίου με τον Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας, με τους γηπεδούχους να δείχνουν χαρακτήρα στο τελευταίο δεκάλεπτο και να παίρνουν το δίποντο της νίκης με σκορ 23-22.

Ο προπονητής του Αμύντα Ζαφείρης Μπεκερίδης, έδωσε ευκαιρίες σε αθλητές με μικρότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Βασίλη Δούκα, έχοντας πρώτους σκόρερ τους Σαρακίνη (8γκ) και Σίσκο (6γκ),  να εκμεταλλεύονται την περίσταση, ολοκληρώνοντας το ημίχρονο στο +2 12-14.
Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με επί μέρους σκορ 4-1  πήραν για πρώτη φορά το προβάδισμα 1τέρματος 16-15 στο 35λεπτό.
Στην συνέχεια η δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με τη Φλώρινα να πετυχαίνει σε πολλές περιπτώσεις τέρματα από κερδισμένα ριμπάουντ, που της έδωσαν το προβάδισμα με 20-21 12λεπτά πριν το τέλος.
Η συνέχεια όμως ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Αμύντα, με τους Παναγιωτίδη (8γκ) και Κάντση (8γκ) να πετυχαίνουν κάποια κρίσιμα τέρματα και την άμυνα να αποδίδει τα αναμενόμενα, ο Αμύντας  πέρασε μπροστά με 23-21, 12δευτ, πριν το τέλος.
Η Φλώρινα, στον υπολειπόμενο χρόνο, το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει ένα εντυπωσιακό τέρμα με τον τερματοφύλακα της Φουδούλη (από εστία σε εστία).
Ο τερματοφύλακας του Αμύντα Κων/νος Λιάσης σχολίασε:  «Κανένα παιχνίδι της κατηγορίας  δεν είναι εύκολο, πρέπει να δείχνεις μέσα στο γήπεδο πόσο το θέλεις το παιχνίδι, για να μπορέσεις να κερδίσεις.
Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα στο τέλος έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη. Κλείνοντας θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε, στα 16 μου, να αγωνιστώ ως βασικός με την ανδρική ομάδα».    
Διαιτητές: Γκούντας Κ. – Πήτας Δ.
Δεκάλεπτα: 4-4, 7-10, 12-14 (ημχ), 18-18, 20-21, 23-22
Αμύντας Αμυνταίου (Ζ. Μπεκερίδης): Λιάσης (τφ), Παπαιωάννου, Παναγιωτίδης 8, Δημητρίου, Κοσμίδης, Ζαφειρίδης, Τόιτος 2, Ηλίας 1, Θωμαίδης, Κάντσης 8, Χατζηπέτρου 3, Γιαννιτσόπουλος, Ρόμπης 1, Θεοχαρίδης (τφ).
Πέναλτι: 0/2,  Δίλεπτες Αποβολές: 2
Μεγας Αλέξανδρος Φλώρινας (Δ. Βασίλειος): Βαραδίνης, Σίσκος 6, Κεσίδης, Μακρόπουλος 1, Δούμτσης, Φουδούλης 1, Μάντσης 2, Σαρακίδης 8, Αδαμαντίου, Τραιανόπουλος, Παπαχαραλάμπους 2, Δημητρόπουλος 2, Σταμπουατζης.
Πέναλτι: 2/2,  Δίλεπτες Αποβολές: 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.