Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Αγώνες αλπικού σκι προαγωνιστικής ηλικίας 2001 στο Πισοδέρι Φλώρινας


Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου πραγματοποιήθηκαν στις 23/2/2013  οι αγώνες Αλπικού Σκί  προαγωνιστικής ηλικίας γενν.2001, για 68 φερέλπιδες  μικρούς  χιονοδρόμους. Απόλυτη η κυριαρχία του ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ, που στα αγόρια κατέλαβε τις 3 πρώτες θέσεις με εξαιρετικά καλούς χρόνους και στα κορίτσια την πρώτη θέση.
Στους αγώνες έλαβε μέρος και ο  ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ με 3 αθλητές του , που αγωνίστηκαν για δεύτερη φορά  στην αγωνιστική τους καριέρα. Στην κατηγορία των αγοριών,  ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ   κατετάγει  19ος , και ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  κατετάγει  26ος  , επί συνόλου  39 τερματιζόντων αθλητών . Στα κορίτσια, η ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ κατετάγει  19η επί συνόλου 23 τερματιζόντων αθλητριών. Οι  παραπάνω αθλητές του ΑΟΦ έδωσαν όλο τον καλό εαυτό τους, παρά το αναμενόμενο άγχος του αγώνα που τους διακατείχε - που μάλιστα ήταν πολύ μεγάλο-και τερμάτισαν με αξιοπρέπεια, κάνοντας υπερήφανο τον ΑΟΦ και τους  προπονητές  τους, ΔΙΑΦΩΝΙΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ και ΜΟΓΛΕΝΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ.
Το Δ.Σ του ΑΟΦ λοιπόν, συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές του, καθώς και τους προπονητές τους και  υπενθυμίζει στους μικρούς χιονοδρόμους, ότι η καριέρα τους στο σκί τώρα μόλις αρχίζει και ότι μπορούν να φτάσουν στην κορυφή μόνο μέσα από σκληρή  δουλειά και συστηματική προπόνηση.
Για τα αποτελέσματα στο επίσημο site της Ελλ.Ομοσπονδ.Χιονοδρομίας πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.