Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ευχαριστήρια Επιστολή του ΕΣΔΕΠ του ΠΔΜ προς την Ομογένεια

Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΕΣΔΕΠ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει θερμά για την ευγενική ανταπόκριση και άμεση υποστήριξή σας στην προσπάθεια να παραμείνει το Π.Δ.Μ. αυτόνομο και δυνατό.

Είναι κοινή η αίσθηση ότι η δική σας συμβολή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ευόδωση των προσπαθειών μας. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανασυγκρότησης του Πανεπιστημιακού χάρτη, το Πανεπιστήμιό μας τελικά διατήρησε την αυτοτέλειά του, παρότι βγήκε λαβωμένο με την απώλεια ενός Τμήματος (του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών). Έτσι, στη σημερινή του μορφή το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας περιλαμβάνει πλέον τρεις Σχολές που εδρεύουν σε δύο διαφορετικές πόλεις: (α) Παιδαγωγική Σχολή και Σχολή Καλών Τεχνών στην Φλώρινα και (β) Πολυτεχνική Σχολή στην Κοζάνη.
Έχοντας το βλέμμα μας στο μέλλον και με την προσοχή μας στραμμένη όχι απλά στη διατήρηση του Πανεπιστήμιου αλλά στην ανάπτυξη και ενδυνάμωσή του, ας αυξήσουμε τις πρωτοβουλίες μας και ας μετατρέψουμε την επικοινωνία που αναπτύξαμε φέτος τον χειμώνα σε μια ουσιαστικότερη σχέση επιστημονικής ανταλλαγής και συνεργασιών στους κοινούς επιστημονικούς μας χώρους. Η δική σας συμπαράσταση ενισχύει το κουράγιο και την αποφασιστικότητά μας, ώστε να αναδείξουμε τη δυναμική που μπορεί να έχει η Εκπαίδευση, η Επιστήμη και η Έρευνα στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλό καλοκαίρι!

Η Πρόεδρος
Ο Γραμματέας

Άννα Σπύρτου
Επίκουρος Καθηγήτρια
Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης

Γιάννης Ζιώγας
Επίκουρος Καθηγητής
Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.