Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Έναρξη νέων τμημάτων του ΙΕΚ Αμυνταίου

Αιτήσεις προεγγραφής για τις νέες ειδικότητες
 Α’ εξαμήνου 2014 μεχρι  25 Φεβρουαρίου 2014
Σας ενημερώνουμε ότι το ΙΕΚ Αμυνταίου προτίθεται να ξεκινήσει νέα τμήματα για το ΙΕΚ και τη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) στις παρακάτω ειδικότητες:

ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΚ:
  • Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Αγροτικής Οικονομίας
  • Στέλεχος Τεχνολογίας & Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών
  • Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης & Προώθησης Προϊόντων (Marketing)

ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΚ:
·         Τεχνίτης Αισθητικής τέχνης & Μακιγιάζ
·         Τεχνίτης Αισθητικός Ποδολογίας - Καλλωπισμού νυχιών & Ονυχοπλαστικής
·         Τεχνίτης Εστιατορίου - Επισιτισμού (Σερβιτόρος )
·         Τεχνίτης Ζωικής Παραγωγής
·         Τεχνίτης Ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
·         Τεχνίτης Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων Οχημάτων
·         Τεχνίτης Μηχανικός αυτοκινήτων μοτοσυκλετών και μηχανών θαλάσσης
·         Τεχνίτης Ποτών και Οινολογίας (Μπαρίστας)
·         Τεχνίτης Τουριστικών μονάδων & Επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής- Υπηρεσία ορόφων -Εμπορευματογνωσια)
·         Τεχνίτης Υδραυλικών και Θερμοϋδραυλικών Εγκαταστάσεων
·         Τεχνίτης Φανοποιός και Βαφής οχημάτων
·         Τεχνίτης Φυτικής Παραγωγής
·         Τεχνίτης Αμπελουργίας – Οινοτεχνίας – Ποτοποιείας
·         Τεχνίτης Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών & Κατασκευών
·         Τεχνίτης Γαλακτοκομίας - Τυροκομίας

Όσοι επιθυμούν να σπουδάσουν μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του ΙΕΚ Αμυνταίου 2386022185 ή να στείλουν τα στοιχεία τους με e-mail (mail@iek-amynt.flo.sch.gr) ή με φαξ στο τηλέφωνο 2386022185

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΧΑΡΙΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.