Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Φλώρινα: Μετά την Μουσική Βραδιά με την Ορχήστρα (Βασίλη Τσιτσάνη) «καθαρίζει» ο Δήμος!


-Την Τετάρτη 20 Αυγούστου στο προαύλιο του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας παρουσιάστηκε Μουσική βραδιά, αφιερωμένη στο Βασίλη Τσιτσάνη, από την ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης», όπου μας παρουσίασε έργα του μεγάλου δημιουργού, για τα 30 χρόνια από το θάνατό του.

-Δεν θα κουραστώ να τονίζω από αυτό το βήμα: Πρέπει οι δημότες να αποκτήσουν συνείδηση, να συμπεριφέροντε κόσμια και καθαρά στους δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους όπως στο σπίτι τους!
Δεν αρκούν μόνο οι προσπάθειες της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου,  όλοι μαζί μπορούμε να διατηρήσουμε μια πόλη καθαρή, αξιοζήλευτη!!!
Μετά την λήξη της συναυλίας «άδειασε» το προαύλιο, την επομένη το πρωί το φως του ήλιου απεκάλυψε μια εικόνα που δεν αρμόζει στην κουλτούρα και τον πολιτισμό των Φλωρινιωτών, παντού σκουπίδια… εικόνες ντροπής…
Η υπηρεσία καθαριότητας καλείτε και πάλι να αποκαταστήσει την «τάξη»… υπό τις εντολές του Επόπτη καθαριότητας κ. Κακιούση Νίκου, συνεργείο ανέλαβε νωρίς το πρωί την γενική καθαριότητα προκειμένου να ετοιμαστεί και πάλι ο χώρος να φιλοξενήσει τις  επόμενες πλούσιες εκδηλώσεις των «Πολιτιστικών Δρώμενων 2014».-
                
Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.