Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις στην Φλώρινα αφιερωμένες στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Φλώρινας και το Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Φλώρινας αφιερωμένες στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Έτσι, την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 μαθητές από σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, στόλισαν «Το Δέντρο της Ισότητας των Φύλων», με τη βοήθεια των υπευθύνων του Κέντρου Υποστήριξης κ.κ. Ματθαίο Καργάκη, Ειρήνη Παραλούκα και Αγγελική Ταλιοπούλου.
Παρόντες στον στολισμό επίσης ήταν ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγα Μούσιου- Μυλωνά και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας κ. Νίκος Μουρατίδης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της εκδήλωσης και στη σπουδαιότητα της ευαισθητοποίησης των παιδιών μας για το συγκεκριμένο κοινωνικό πρόβλημα.
Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας στο Νέο Πάρκο και σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ισπανίας στην Ελλάδα, προβλήθηκαν οι ταινίες El Bola («Ο Μπαλας») και Solas (Γυναίκες μόνες).
Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014, όπου σε συνεργασία με τις εταιρίες διανομής StraDa Films, Fellgood και FALIRO HOUSE PRODUCTIONS S.A. προβλήθηκαν οι ταινίες:
Ώρα 19:00: Το Δέντρο και η Κούνια
Ώρα 21:00: Miss Violence.
Οι εκδηλώσεις κλείνουν την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, όπου σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη και το Γαλλικό Ινστιτούτο στη Θεσσαλονίκη, θα προβληθεί η παιδική ταινία:
Ώρα 19:00: Παιδική ταινία: Une Vie de Chat.
Να σημειωθεί ότι η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.