Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση του συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Δήμου Αμυνταίου

Ο σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Δήμου Αμυνταίου θέλει να ενημερώσει τα μέλη του και όλους του ενδιαφερόμενους ότι η νέα προθεσμία για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων στις 14 αρμόδιες Επιτροπές Πανελλαδικά του
Ν.2643/98 ξεκινά (έπειτα από την αναστολή λόγω εκλογών) τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 και λήγει την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015.
Οι ενδιαφερόμενοι που υπάγονται στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου (ΑΜΕΑ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ, ΤΕΚΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΕΜΜΕΣΗ ΑΜΕΑ, ΤΕΚΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ) και διαθέτουν τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται για τις θέσεις αυτές, σύμφωνα με τις αντίστοιχες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.
Για τα έντυπα των αιτήσεων–υπεύθυνων δηλώσεων και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, http://www.oaed.gr/, ή τα κατά τόπους περιφερειακά τμήματα του ΟΑΕΔ.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου είναι στη διάθεση οποιουδήποτε χρειαστεί  βοήθειά για την παραπάνω προκήρυξη.-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.