Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Συζήτηση και λήψη απόφασης στο δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου για τα προβλήματα στο θέμα της Υγείας (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συζητήθηκαν,  στη  χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού  συμβουλίου  Αμυνταίου, τα προβλήματα που ανακύπτουν στο δήμο Αμυνταίου, σε θέματα  Υγείας εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης    και κατατέθηκαν προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων αυτών. 
Στην συνεδρίαση ακούστηκαν πολλές καταγγελίες  όπως πχ. για έλλειψη  θέρμανσης  στα περιφερειακά (αγροτικά) ιατρεία, ή για εξέταση ασθενών σε καφενεία  (Τ.Κ. Κέλλης), αλλά και για γιατρούς που ενώ είναι τοποθετημένοι  σε ιατρεία- όπως πχ. του Λεχόβου ο οποίος είχε αποσπαστεί  για επτά χρόνια και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να καλυφθεί η θέση κ.α.
Την εισήγηση από πλευράς της Δημοτικής  Αρχής έκανε ο δημοτικός σύμβουλος, γιατρός Άγγελος Ρακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα των μονάδων Υγείας  του δήμου Αμυνταίου (Περιφερειακά Ιατρεία, Κέντρο Υγείας Αμυνταίου) και πρότεινε λύσεις.
Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις αρκετών δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι με τις παρατηρήσεις τους  συνέβαλαν στην διαμόρφωση της γενικής εικόνας που επικρατεί  στο θέμα της υγείας στο δήμο Αμυνταίου.
Τέλος  ο  Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφερείας Δυτικής Μακεδονίας κατέγραψε τα προβλήματα, τα οποία θα μεταφέρει στην έδρα της περιφέρειας, με σκοπό τη μελέτη των  προβλημάτων σε περιφερειακό επίπεδο και  την εξαγωγή συμπερασμάτων, για τη βελτίωση των συνθηκών παροχής της υγείας.-





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.