Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Μια ήττα και μία νίκη για τις ομάδες χάντμπολ Α1 Γυναικών και Νεανίδων Φιλώτα Π.Α.Σ.


 A.- Πρωτάθλημα χάντμπολ Α1 γυναικών: Φιλώτας – M. Αλέξανδρος Γιαννιτσών 28-33
    Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών ο ΦΙΛΩΤΑΣ έχασε από την ομάδα των
Γιαννιτσών παρά την πολύ καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο. Και οι δύο ομάδες ανταγωνίστηκαν στο γρήγορο παιχνίδι με την πιο έμπειρη ομάδα των φιλοξενούμενων να κρατάει την απόσταση στο σκορ παρά τις προσπάθειες των παικτριών του ΦΙΛΩΤΑ. Με την απόδοσή της η ομάδα δηλώνει έτοιμη για την διαδικασία των αγώνων play out και την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα:4-6,8-13,13-19,18-21,22-27,28-33.

ΦΙΛΩΤΑΣ ΠΑΣ: AndrejevaT, ΒαφειάδουΕ, ΓεωργιάδουΑ, GrozdanovskaS 14 ,ΦυλάκηΦ 4, ΚαλαϊτζόγλουΣ 3, ΖαρογιάννηΖ 3, ΓκάτσιουΑ 2, ΓαλανούδηΒ 1,ΣιδηροπούλουΕ 1, ΚιοσέΜ, ΣκόδραΤ, ΚεβρεκίδουΔ, ΑλεξίουΕ, ΤραγαράκηΕ.

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: ΠυριτίδουΒ, ΞηρίδουΦ, ΤροχίδουΧ 1, ΠαναγιωτίδουΑ 4, ΠλιόγκαΙ, ΤσιτσούκηΕ 2, ΜαυροπούλουΧ, ΝτιμτσούδηΣ, ΦράγκουΔ 8,  ΡουσοπούλουΑ, ΤρελοπούλουΓ, ΑνδρίτσουΟ.10, ΑναστασίουΕ.8, ΚεχαγιάΕ, ΛαζαρίδουΜ, ΠαρασκευαΐδουΒ.


B.- Νίκη για τις νεανίδες επί του Αμύντα με 25-24

 Σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση ο ΦΙΛΩΤΑΣ κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο σκορ και να πάρει την νίκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ να προηγείται στο σκορ με 9-14 καθώς τίποτε δεν πήγαινε καλά για τα κορίτσια του ΦΙΛΩΤΑ. Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε και με επιμέρους σκορ ημιχρόνου 15-8 πήραν το ροζ φύλλο αγώνα και πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΦΙΛΩΤΑΣ ΠΑΣ: ΒλάχουΜ, ΤετεδάκηΧ, ΚιοσέΜ 5,ΖαρογιάννηΖ. 3, Γαλανούδη Β.7, ΑλεξίουΕ.4, ΤραγαράκηΕ. 4, ΚατσουπάκηΑ.1, ΚιοσέΔ, Ρόμπε Ε, ΦωκάΑ, ΣτρατάκηΕ.


ΑΜΥΝΤΑΣ:ΚυρλιάνηΑ, ΧατζήΑ.6, ΚωτσοπούλουΒ.9, ΣουμελίδουΟ.4, ΤζαραλήΕ.5, ΠαπαδάκηΙ.,ΠαρασκευοπούλουΕ, ΠαρασκευοπούλουΧ, ΡακοπούλουΕ., Μίτις Μ., ΚαναργιάΕ. .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.