Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Συζήτηση στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου για πιθανή εγκατάσταση προσφύγων στο Αμύνταιο (BINTEO)


Το καυτό θέμα της εγκατάστασης  των προσφύγων και στο Αμύνταιο, συζητήθηκε χθες στην τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου.
 Ο δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης διέψευσε ανάρτηση τοπικής ιστοσελίδας για εγκατάσταση 1000 προσφύγων στο Αμύνταιο και μίλησε για δύο συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κοζάνη ( μία στην ΠΕΔ και μία στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας), με θέμα το συντονισμό των δήμων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για την εγκατάσταση προσφύγων. Μίλησε για την εκπόνηση σχεδίου  για τυχόν φιλοξενία προσφύγων στο Αμύνταιο, για σύσκεψη, για τη συγκεκριμένη δράση, η οποία θα συγκληθεί εντός των προσεχών ημερών, στην οποία θα κληθούν να μετάσχουν όλοι οι φορείς του δήμου Αμυνταίου (Εκκλησία, σωματεία, σύλλογοι, Κέντρο Υγείας κλπ.) και  οι οποίοι θα συνδράμουν με τις ενέργειές τους και με την παρουσία τους  στην υποδοχή και περίθαλψη των προσφύγων.
Για την εγκατάσταση των προσφύγων  στο Αμύνταιο συμφώνησαν  τόσο  η μειοψηφία  στο δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου, ύστερα από σχετική τοποθέτηση του εκπροσώπου της μειοψηφίας, Νίκου Παπαχρήστου, ο οποίος εκπροσώπησε τον απόντα πρώην δήμαρχο Μάκη Ιωσηφίδη όσο  και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Φλώρινας Κώστας Σέλτσας.


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί  τη συζήτηση για το θέμα αυτό.-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.