Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Συμμετοχή αθλητών της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας στο 1ο κύπελλο Δυτικής Μακεδονίας LEVELII οκτώ σταδίων

Στο 1ο κύπελο Δυτικής Μακεδονίας  LEVELII οκτώ σταδίων που συνδιοργανώθηκε από τον Σ.Ο.Κοζάνης και την Σ.Α.Λ.Φλώρινας την 27-11-2016 στο σκοπευτήριο Νικόπολης Κοζάνης συμμετείχαν
οι αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας, με εξαιρετική απόδοση. Ο αγώνας ήταν ο πρώτος του κυπέλου και θα ακολουθήσει και ο τελικός την 18-12-2016  στο ίδιο σκοπευτήριο, ενώ γίνονται συζητήσεις για καθιέρωσή του σε ετήσια βάση με ισάριθμους αγώνες των συλλόγων της Δυτικής Μακεδονίας.
Οι αθλητές της Λέσχης κατατάχθηκαν ως εξής: Παλιογιάννης 3οςος, Μούτσιος 4ος, Χατζηλίας 6ος,Ρόζας 11ος, Τικόπουλος Κ. 13ος, Κατσούτας Κ.14ος , Μάργαρης Κ. 15οςΕυαγγέλου 17η, Βελιάνης Ν. 19ος , Χρυσοχοϊδης 21ος, Κωστόπουλος 22ος, Βελιάνης Δ.23ος, και Στάιος Νικόλαος 29ος .
Ο εκπαιδευτής της Λέσχης Ηλίας Μούλελης ήταν 1οςστη γενική κατάταξη της PRODUCTIONκαι κατέκτησε ένα κύπελο ακόμα, όπως και ο Παλιογιάννης στην υποκατηγορία Junior.
Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας με μολις ενα ετος παρουσια συμμετείχε με  αθλητέ, κριτές , και διακρίσεις για τους  μικρούς αθλητές.

Το ΔΣ της ΣΑΛΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.