Ηλεκτρονική εφημερίδα με νέα της περιοχής Αμυνταίου – Φλώρινας και όχι μόνο… από το 2008

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Ικανοποίηση για την χρήση των κάδων οικιακής κομποστοποίησης εξέφρασαν οι κάτοικοι της Τ.Κ. Φαραγγίου δήμου Αμυνταίου


Την ικανοποίηση τους αναφορικά με την χρήση των κάδων οικιακής κομποστοποίησης εξέφρασαν οι κάτοικοι της Τ.Κ. Φαραγγίου στον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού & Ανάπτυξης κ. Ακριτίδη Β.
Σε σχετική επίσκεψη στην Τ.Κ. Φαραγγίου παραδόθηκαν άλλοι δέκα κάδοι κομποστοποίησης σε αντίστοιχα νοικοκυριά, όπου σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα έγινε ανταλλαγή απόψεων με θέμα τον τρόπο διαχείρισης των οργανικών οικιακών απορριμμάτων. Ιδιαίτερα θετική ήταν η κοινή διαπίστωση εκ των κατοίκων ότι πλέον έχει μειωθεί δραστικά ο όγκος των οικιακών απορριμμάτων που οδεύουν προς τους κοινούς κάδους απορριμμάτων με αντίστοιχα θετικά οφέλη τόσο ως προς την προστασία του περιβάλλοντος όσο και προς την μείωση των εξόδων περισυλλογής και αποκομιδής.-

ΕΚ ΤΟΥ
 ΓΡΑΦΕΙΟΥ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους κατοίκους του ακριτικού Φαραγγίου και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο Αντώνη Κουντουρατζή για την καινοτόμα πρωτοβουλία .Η πράξη τους αυτή Θα πρέπει να γίνει παράδειγμα προς τους κατοίκους όλου του Νομού .Δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το περιβάλλον .Μπράβο σε όλους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μεγάλο μπράβο στους κατοίκους της κοινότητας και στον πρόεδρο Αντώνη Κουτουραντζη. Εύχομαι γρήγορα το οργανικό λίπασμα να είναι η μόνη λίπανση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Α. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των αποστολέων τους.
Β. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι κόσμια, ώστε να συνεισφέρουν στο διάλογο.
Γ. Δεν δημοσιεύονται σχόλια:
1.-Υβριστικoύ χαρακτήρα
2.- Γραμμένα με greeklish
3.- Με προσωπικό περιεχόμενο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.